آموزشآموزش برنامه نویسیرپورتاژ آگهی

چگونه برنامه نویسی با ASP.NET را یاد بگیریم و طراحی سایت انجام بدیم؟

چگونه متخصص ASP.NET شوم تا بتونم برنامه‌های دلخواه خودم رو بنویسم و ایده‌هایی که در ذهن دارم رو به برنامه تبدیل کنم؟ معمولا این سوال رایجی است که هرکسی که قصد داره وارد دنیای برنامه نویسی و طراحی سایت با ASP  شه از خودش میپرسه و متاسفانه خیلی از دوستان نمیدونن آموزش ASP.NET و یا آموزش طراحی سایت را از کجا و با چه زبانی شروع کنند و در مسیر آموزش دچار سردرگرمی و در نهایت بی انگیزگی میشن.

براساس تجربه‌ای که با دانشجویان وبسایت میزفا داشتیم قصد دارم به شما مسیری که لازم است برای برنامه نویسی ASP طی کنید رو نشون بدیم تا شما ابتدا با این مسیر به صورت کامل آشنا شید و سپس در صورت تمایل در این مسیر گام بردارید.

گام ۱ برای آموزش طراحی سایت -> علاقه ، صبر و تلاش

به جرئت میتونم بگم که مهم‌ترین عامل موفقیت شما در طراحی سایت، داشتن علاقه و گذاشتن زمان برای اینکار است ، یادگیری ASP.Net را میتونیم به آموزش نوازندگی با گیتار تشبیه کنیم. در ابتدا شما باید علاقه لازم برای یادگیری موسیقی و نواختن گیتار رو داشته باشید، چون بدون علاقه تمام زمانی که برای تمرین خود صرف میکنید، به هدر میره و درست مثل آب در هاون کوبیدن است.

همچنین شما باید هنگام مواجه با مشکلاتی که در هنگام برنامه نویسی برای شما پیش میاد صبور باشید و هیچ‌گاه نا امید نشید. بلکه خوشحال هم باشید. چون قرار هست که مطلب و یا تکنیک جدیدی یاد بگیرید. شما به راحتی می توانید متن خطا و یا مشکل خود را با استفاده از موتور جستجوگر گوگل سرچ کنید و یا در انجمن ها و وبسایت های مربوطه مانند وب سایت stackoverflow.com ثبت نام کنید و راه حل مشکل خودتان را از افراد با تجربه در این حوزه بپرسید.

گام ۲ برای آموزش طراحی سایت -> آشنایی با مفاهیم وب

شما برای شروع برنامه نویسی نیاز هست که با بعضی مفاهیم و ابزارهای وب آشنایی داشته باشید به عنوان مثال باید بدانید که هاست چیست ؟ دامنه چیست ؟ وب سرور چیست ؟ درخواست های http و https چه نوع درخواست هایی هستند و چه تفاوت هایی با هم دارند؟ و یا چگونه می توانیم از مرورگرهایی مثل فایرفاکس ، کروم و … استفاده کنید.

همچنین بخوانید  چگونه اکانت اسنپ چت بسازیم به همراه آموزش کار با اسنپ چت

گام ۳ برای آموزش طراحی سایت -> آشنایی متوسط با زبان انگلیسی

بی شک یکی از پیش نیاز آموزش asp.net زبان انگلیسی می باشد شما نمی توانید یک برنامه نویس وب شوید مگر اینکه زبان انگلیسی خود را بخصوص در زمینه خواندن یا همان Reading به حد قابل قبولی برسانید.

لازم نیست برای برنامه‌نویس شدن حتما مدرک آیلتس زبان انگلیسی داشته باشید ولی اگر آشنایی نسبتا مناسبی با زبان انگلیسی داشته باشید کار شما بسیار راحت خواهد بود و به راحتی می‌توانید با توابع و دستورات برنامه‌نویسی ارتباط برقرار کنید، یک برنامه نویس برای این که همواره به روز باشد و از آخرین پیشرفت ها در زمینه برنامه نویسی مطلع باشد می بایست با زبان انگلیسی آشنا باشد چرا که تولید علم در دنیا به این زبان صورت می گیرد.

از سوی دیگر مقالات یا اسناد زبان های برنامه نویسی کاملاً به زبان انگلیسی نوشته شده است و برای خواندن آن ها ما می بایست با زبان انگلیسی آشنایی نسبی داشته باشیم. همین طور شما برای حل مشکلات برنامه نویسی خود نیاز به جستجو در منابع انگلیسی دارید چرا که منابع فارسی در حوزه برنامه نویسی ASP بسیار محدود است.

گام ۴ – آشنایی با مفاهیم الگوریتم نویسی و طراحی فلوچارت

تمام برنامه‌های موفق ، ابتدا تعدادی طرح و ایده بوده‌اند که در قالب الگوریتم توسعه پیدا کرده اند و سپس به یک برنامه‌ تبدیل می‌شوند، فرض کنید، قصد نوشتن برنامه‌ای را دارید که زوج یا فرد بودن یک عدد را تشخیص می دهد، الگوریتم این برنامه به صورت زیر خواهد بود:

  • شروع
  • عدد را بگیر
  • عدد را بر ۲ تقسیم کن
  • اگر باقی‌مانده برابر ۰ شد بنویس “این عدد زوج است” در غیر این صورت بنویس “این عدد فرد است”
  • پایان

مثال بالا یک مثال بسیار ساده بود، ولی باید بدانید که برنامه ای موفق است که یک الگوریتم مناسب و بهینه داشته باشد.

گام ۵ – آموزش HTML

به صورت کلی دو نوع زبان برنامه نویسی داریم ، زبان های برنامه نویسی سمت کلاینت (Client side) و زبان برنامه نویسی سمت سرور (Server side) ، برنامه نویسی سمت کلاینت مربوط به طراحی رابط کاربری با User   Inteface  و یا ظاهر برنامه شماست ، زبان نشانه گذاری HTML یکی از زبان های برنامه نویسی سمت کلاینت که برای ایجاد ساختار یا بدنه وبسایت از آن استفاده می شود این زبان از یکسری تگ ها پیشتیبانی میکند به عنوان مثال تگ body ، span ، div و … ، جالب است که بدانید کدهایی که با زبان های برنامه نویسی سمت کلاینت نظیر html نوشته میشوند توسط مرورگر کاربر پردازش و اجرا میگردند . قبل از شروع آموزش ASP لازم است که حتما شما با HTML آشنایی کافی داشته باشید تا بتوانید ساختار وبسایت خودتان را پیکربندی کنید.

همچنین بخوانید  آموزش افزایش سرعت عمل فیس آیدی در آیفون

یکی از بهترین منابع برای آموزش HTML سایت W3school و در فارسی سایت میزفا است که به شما معرفی میکنم و پیشنهاد میکنم که حتما به این سایت مراجعه کنید ، البته شما در سایت میزفا هم می‌توانید آموزش های HTML را به شکل کاملا رایگان دنبال کنید.

گام 5 – آموزش HTML

گام ۶ – آموزش CSS

برخی تکنیک‌ها در طراحی سایت وجود دارد که اگر خوب پیاده‌سازی شود باعث بهبود فوق‌العاده تجربه کاربری می‌شود مثل سئو و یا ظاهر سایت که با CSS زده میشه.

CSS هم یکی از زبان های نشانه گذاری سمت کلاینت است که برای طراحی ظاهر سایت و یا عبارتی خوشگل کردن سایت از آن استفاده می شود ،  HTML همانند اسکلت یک خانه است و CSS همانند رنگ کردن دیوارها و تموم فعالیت های مربوط به زیباتر کردن فضای داخلی خانه است ، پس به صورت کلی با HTML ساختار سایت و یا عبارتی بدنه یک وبسایت را پیکربندی می‌کنیم و با استفاده از CSS به این ساختار و بدنه رنگ و استایل می‌دهیم.
به عنوان مثال در همین صفحه پیش روی شما از CSS برای چپ چین یا راست چین کردن ، تغییر رنگ ، سایز و فونت متن ها استفاده شده است.

گام ۷ – کار با بانک‌های اطلاعاتی (Database)

اگر شما می خواهید که اطلاعاتی را توسط برنامه خود ذخیره کنید باید با دیتابیس و نحوه‌ی کار با آن نیز آشنایی نسبتا مناسبی داشته باشید، از جمله محبوب ترین بانک های اطلاعاتی می توان به Microsoft SQL Server ،MySQL ،Microsoft Access ،Oracle اشاره کرد ، که برای شروع آموزش ASP.NET پیشنهاد می شود که از بانک اطلاعاتی SQL Server استفاده نمایید.

گام ۸ – آموزش ASP.NET

در گام ۸ به سراغ آموزش فریمورک ASP.NET میریم ، جالب هست که بدونید ASP.NET بر خلاف تصور خیلی از دوستان یک زبان برنامه نویسی نیست و تنها یک فریمورک است که توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است و از زبان های برنامه نویسی VB.Net, C #, Jscript.Net و … پشتبانی می شود ،  پس شما قبل از شروع آموزش ASP.NET باید به یکی ازاین زبان ها مسلط باشید که پیشنهاد من این است که زبان برنامه نویسی سی شارپ را برای ورود به دنیای برنامه نویسی با فریمورک ASP.NET انتخاب کنید خب شاید این سوال برای شما پیش بیاید که اصلا فریمورک چیست و چه کاربردی دارد ؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که فریم ورک FrameWork در اصطلاح یک چارچوب نرم افزاری و شامل مجموعه ای از کتابخانه های برنامه نویسی و قوانین برای برنامه نویسان است.

همچنین بخوانید  با پس انداز چگونه پولدار شویم؟ | گوشی قسطی

پکیج فیلم آموزشی جامع آموزش طراحی سایت آکادمی میزفا یکی از مهم ترین مشکلات دانشجویان را حل می‌کند و آن عدم جامع بودن سایر دوره ها است که باعث می‌شود دانشجوی عزیز چندین دوره از چندین سایت و چندین مدرس تهیه کند و در نتیجه به دلیل استفاده از ورژن های مختلف و نحوه بیان مختلف در هر دوره، در نهایت باعث سردرگمی دانشجو می‌شود.

گام 8 – آموزش ASP.NET

جمع‌بندی و سخنان پایانی

خلاق باشید و سعی کنید راهی جدید و ساده برای حل مسائل پیدا کنید. کدهای حرفه ای تر ها را ببینید و سعی کنید روش کدزنی آن ها را تحلیل و بررسی کنید.

از افراد با تجربه کمک بگیرید و نظر آن ها را در مورد برنامه ای که طراحی کردید بپرسید. معماری های جدید و فریم ورک های روز و محبوب را بشناسید و بعد از مطالعه و آموزش دیدن ، از آن ها استفاده کنید.

امین نوری

امیدوارم از مطالب سایت استفاده کنید و لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا