المنتور چیست؟ کاربرد های المنتور
المنتور یکی از افزونه های وردپرسی می باشد که در حقیقت کار صفحه ساز را به طور کاملا حرفه ای و خلاقانه ای انجام میدهد. این صفحه ساز محبوب در طی این سال ها توانسته است تا لقب بهترین صفحه ساز وردپرس را به خود اختصاص دهد، این آمار بر اساس تعداد نصب و نظرات کاربران می باشد.افزونه صفحه ساز المنتور در دو نسخه رایگام و پرو یا پولی عرضه شده است که مسلما شما در نسخه پرو این افزونه قاابلیت های بیشتری را میتوانید داشته باشید. شما با استفاده از نسخه رایگان این افزونه میتوانید صفحات خود را به سادگی و با خلاقیت طراحی کنید.
برای ورود به بهترین دوره آموزش فتوشاپ فارسی در طراحی سایت ، به وب سایت توسینسو مراجعه کنید
فهرست مطالب
المنتور، صفحه ساز یا قالب ساز؟
همانطور که گفته شد شما میتوانید با استفاده از نسخه رایگان این افزونه مانند دیگر صفحه ساز ها صفحات اصلی سایت خودتان را طراحی کنید اما موردی که این افزونه صفحه ساز را بهترین صفحه ساز وردپرس معرفی میکند در قسمت پرو یا پولی آن نهفته شده است و شما با تهیه نسخه پرو این افزونه میتوانید تمامی قسمت های وبسایت خودتان را طراحی کنید. شما برای مثال با داشتن نسخه پرو افزونه المنتور میتوانید صفحاتی مانند صفحه محصولات، ۴۰۴، هدر، فوتر، صفحه جستجو، پاپ آپ ها و… را به سادگی و تنها با درگ اند دراپ طراحی کنید.در حقیقت نسخه پرو این افزونه برای طراحی قالب می باشد ولی نسخه رایگان آن وقتی به کارتان می آید که شما از قالبی آماده ای استفاده میکنید و از آن به طور کامل رضایت دارید، در این صورت می توانید افزونه المنتور را تنها برای شخصی سازی صفحات سایتتان نصب و از آن لذت ببرید.
المنتور یک صفحه ساز همهکاره
صفحه ساز المنتور در مخزن خود المنتور دارای بیش از ۳۰۰ قالب آماده برای طراحی هر نوع سایتی و دارای ۹۰ عنصر طراحی می باشد و شما میتوانید با این افزونه هر نوع سایتی از جمله سایت های فروشگاهی، خبری، رزومه، شرکتی و هر نوع سایت که دلتان میخواهد را طراحی کنید.افزونه صفحه ساز المنتور پرو دارای قابلیت های بسیاری از جمله قابلیت مگامنو، فرم ساز، پاپ آپ، اسلایدر، نقشه و… را دارا است.
یکی از ویژگی های تحسین برانگیزی که المنتور دارد قابلیت ریسپانسیو بودن آن است که به شما این امکان را میدهد تا برای هر ابعادی از قبیل دسکتاپ، تبلت و موبایل یا هر اندازه سفارشی دیگه ای سایت خودتان را ریسپانسیو کنید که کاربران آن پلتفرم بتوانند به سادگی از وبسایت شما استفاده کنند.یکی دیگر از ویژگی های المنتور، متن باز بودن آن است که به شما این قابلیت را میدهد که بتوانید به طور کامل سایت خود را ویرایش کنید و دست شما را بسیار باز میکند. شما با اندکی فهمیدن کد های CSS میتوانید به این کد ها دست برده و تغییرات خود را در آن اعمال کنید.
برای ورود به بهترین دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس (Wordpress) به زبان فارسی ، به وب سایت توسینسو مراجعه کنید
المنتور به شما این قابلیت را میدهد تا صفحه ای که طراحی میکنید را به عنوان یک قالب ذخیره کرده و بعد ها دوباره از آن برای استفاده در جای دیگری استفاده کنید.یکی از مزایایی که این افزونه صفحه ساز در اختیار شما قرار میدهد که یکی از مهم ترین قابلیت های آن است این است که با افزونه های قدرتمند در زمینه سئو کاملا سازگار می باشد و هیچگونه مشکلی در این زمینه برای شما ایجاد نمیکند.یکی دیگر از امکاناتی که المنتور در اختیار شما قرار میدهد این است که شما میتوانید متن هایی که داخل سایت خود استفاده کرده اید را بدون مراجعه به تنظیمات و تنها با کلیک کردن روی متنتان آن را تغییر دهید.
مزایا و معایب المنتور
همانطور که همه ما میدانیم هیچ چیزی بی عیب نیست حتی اگر مزایای بسیاری داشته باشد، در ادامه میخواهیم به مزایا و معایب این افزونه صفحه ساز قدرتمند بپردازیم.
مزایا
- دارای سرعت بالا
- ریسپانسیو بودن
- متن باز بودن
- دارای قالب های آماده بیش از ۳۰۰ عدد
- ذخیره کردن طراحی خود به عنوان یک قالب
- امکان طراحی تنها با درگ اند دراپ(کشیدن و رها کردن)
- سازگاری با افزونه های قدرتمند سئو از جمله ranking math و yoast seo
- طراحی بدون حتی یک خط کد زدن
معایب
- محدود بودن نسخه رایگان
- المنتور به شما اجازه تغییر استایل لینک هایتان را نمیدهد و برای تغییر استایل آن ها نیاز به زدن کد های CSS دارید.
- با استفاده بیش از حد انیمیشن ها سایت شما را سنگین میکند.
- کمی کار با آن برای مبتدیان سخت می باشد.
مقایسه المنتور با دیگر افزونه های صفحه ساز
۱.المنتور و ویژوال کامپوزر
- نصب فعال در المنتور بیش از ۲ میلیون نفر می باشد.
- نصب فعال در ویژوال کامپوزر بیش از ۱۰۰ هزار نفر می باشد
- المنت های رایگان در المنتور ۵۰ عدد المنت می باشد اما این تعداد در ویژوال کامپوزر به ۳۰ عدد ابزار اصلی می رسد.
- افزونه های اضافی در المنتور بیش از ۱۰ افزونه رسمی هستند اما در ویژوال کامپوزر حدود ۵ افزونه هستند.
- المنتور حدود ۳۵۰ تم سازگار در پلتفرم theme forest دارد اما ویژوال کامپوزر با تعداد بسیار بالا تری قالب سازگار دارد.
- هر دو این افزونه های صفحه ساز دارای قالب های پیش فرض هستند اما فقط در نسخه پولی.
برای ورود به بهترین دوره آموزش اکسل (Excel) از مبتدی تا پیشرفته برای کارهای اداری به زبان ساده و کاربردهای آن در طراحی سایت به وب سایت توسینسو مراجعه کنید
۲.المنتور و گوتنبرگ
- یکی از مزیت های استفاده از گوتنبرگ نسبت به المنتور این است که شما دیگر نیازی به بررسی اینکه آیا قالبتان سازگار با گوتنبرگ هست یا نه ندارید زیرا گوتنبرگ با تمامی قالب ها سازگار است.
- یکی از معایب گوتنبرگ در ریسپانسیو بودن آن است که به خود قالب برمیگردد اگر قالبتان ریسپانسیو باشد گوتنبرگ میتواند گزینه خوبی باشد.
- در قسمت پیشنمایش المنتور بهتر عمل میکند زیرا در المنتور پیشنمایش درست در جایی قرار دارد که شما مشغول طراحی سایتتان هستید اما در صفحه ساز گوتنبرگ شما نیاز به هدایت شدن به صفحه دیگری برای مشاهده پیش نمایش ساییتان دارید زیرا گوتنبرگ یک صفحه ساز بلوکی است.
- در قسمت سرعت وبسایت گوتنبرگ خیلی سبکتر و پر سرعت تر از المنتور عمل میکند. به دلیل سادهتر بودن این افزونه، بارگزاری و سرعت نهایی سایت بیشتر از المنتور خواهد بود.
- در قسمت مقایسه قیمت این دو صفحه ساز هم گوتنبرگ پیروز نبرد خواهد بود زیرا گوتنبرگ به صورت کاملا رایگان عرضه شده است ولی المنتور نسخه پرو نیازمند خریده شدن است.
زمانی که میخواهید وبسایت ساده در حد یک وبلاگ ایجاد کنید میتوانید از افزونه صفحه ساز گوتنبرگ استفاده کنید اما زمانی که باید یک وبسایت بسیار پیچیده و با انیمیشن های متنوع ایجاد کنید، گوتنبرگ شما را مجبور به استفاده از صفحه ساز المنتور میکند که بتوانید اسن سایت پیچیده را به صورت کاملا حرفه ای تر و زیباتر ایجاد کنید.
سخن پایانی
در این مقاله قصد داشتیم تا افزونه المنتور را به صورت کامل برای شما شرح دهیم و مزایا و معایب این نرمافزار را برای شما بازگو کنیم و البته آن را با دیگر صفحه ساز های معروف مقایسه کنیم.مرجع آموزش طراحی سایت (وب سایت توسینسو)