ال جی از گوشی ولوت با تراشه کوالکام اسنپدراگون 765 و قلم استایلوس پرده برداری کرد

شایعاتی از ال جی وجود داشت که این شرکت کره ای در حال برنامه ریزی است ، تا گوشی های پرچمدار سری-G خود را ، در سایه گوشی های میان رده ای که قدرت خود را از سری-700 اسنپدراگون می گیرند ، بازنشسته کند . برای اولین بار ، این شایعات اوایل ماه گذشته ، هنگامی به حقیقت پیوستند که این شرکت ، طرح هایی از زبان طراحی جدید خود به اشتراک گذاشت.
پس از مدت کمی ، این شرکت تیزری از گوشی ال جی ولوت [ LG Velvet ] منتشر کرد که این ویدیو ، گوشی را به طور کامل معرفی کرد . همچنین ، تیزر تایید کرد که این دستگاه قرار است ، قدرت خود را از تراشه کوالکام اسنپدراگون 765 بگیرد .
مدتی نیز گذشت ، تا این که این شرکت در اواخر ماه گذشته ، بعضی از مشخصات کلیدی این گوشی را نیز تایید کرد و فقط چند روز بعد از آن ، تصاویر نسخه حقیقی این گوشی نیز به دست ما رسید . با توجه به این که پروسه برنامه ریزی شده برای شروع فروش ، کمی بعد خسته کننده شد ، این شرکت ، رسما از ال جی ولوت در کره جنوبی پرده برداری کرد .
پیشنهادی:
مشخصات ال جی ولوت
قطعه |
ال جی ولوت |
صفحه نمایش |
صفحه نمایش POLED 6.8 اینچی با نسبت 20.5:9 و وضوح 2460*1080 FHD+ |
تراشه |
Qualcomm Snapdragon 765 |
رم و حافظه داخلی |
|
باتری و شارژر |
|
دوربین پشت |
|
دوربین جلو |
16 مگاپیکسل |
ویژگی های دیگر |
|
ورژن اندروید |
اندروید 10 با رابط کاربری سفارشی ال جی |
همانطور که در شایعات قبلی تایید شده بود ، ال جی ولوت با صفحه نمایش بزرگ 6.8 اینچی POLED و ناچ قطره ای برای دوربین سلفی عرضه خواهد شد . این صفحه نمایش دارای نسبت تصویر 20.5 به 9 ( 20.5:9 ) و وضوح 2460*1080 پیکس است .
در حالی که قطعات صفحه نمایش این گوشی خیلی معمولی هستند ولی ، وقتی با دیگر میان رده های کوجود در بازار مقایسه کنیم ، ویژگی که ال جی ولوت را از دیگران برتر جلوه میدهد ، وجود دیجیتایزری ویژه است که امکان پشتیبانی از استایلوس واکوم را تا 4096 مرحله از فشار ، فراهم می کند .
برای اینکه کاربران حداکثر استفاده را از قلم استایلوس ببرند ، اپلیکیشن دست نویسی Nebo از قبل روی دستگاه نصب شده است ، که می تواند به صورت اتوماتیک دست خط شما را تشخیص داده و آن را به متن دیجیتالی تبدیل کند .
دستگاه قدرتش را ، از تراشه میان رده کوالکام اسنپدراگون 765 تامین می کند ، که دارای کلاک حداکثری 2.2 گیگاهرتزی و مودم 5G داخلی است .
اسنپدراگون 765 ، با 8 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 2.2 همراه شده است ، که البته می توانید آن را با اسلات میکرو اس دی افزایش دهید .
در بحث دوربین ، ال جی ولوت دارای دوربین سه گانه در پشت دستگاه است ، که شامل دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی با لرزش گیر اپتیکال [ OIS ] ، دوربین 8 مگاپیکسلی اوترا واید ، و سنسور تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی می شود . در آن طرف و در جلو نیز یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی جا خوش کرده است .
مانند گوشی های هوشمند قبلی این شرکت ، ال جی ولوت چند حالت فیلمبرداری کاملا ویژه برای ضبط فیلم های سینمایی ، از جمله فریم ریت متغیر و یک فیلتر ویژه برای ضبظ ویدیو ASMR ( ویدیو هایی که باعث واکنش ارادی اوج گیری حسی می شوند ، مانند ویدیو نجوا در گوش یا ویزیت دندانپزشک ) ، ارائه می دهد . علاوه بر این ، ال جی از ویژگی ویژه ای برای حذف نویز محیط در ضبط فیلم استفاده می کند . ال جی ولوت ، اندروید 10 ای را اجرا می کند که رابط کاربری آن توسط این شرکت به شدت شخصی سازی شده است .
علاوه بر موارد بالا ، دستگاه از گواهی IP 68 در برابر گرد و غبار و مقاومت در برابر آب بهره می برد ، البته ال جی ادعا می کند که ، این دستگاه 7 مرحله تست دوام را برای کسب استاندارد نظامی 810G پشت سر گذاشته است .
قیمت گذاری و در دسترس بودن
ال جلی ولوت ، هم اکنون در کره جنوبی و در چهار رنگ : سفید ، سبز ، خاکستری ، ترکیبی زرد و قرمز عرضه شده است که همه ، خبر از رنگ های نرم جدید ال جی می دهد . این دستگاه قیمتی معادل 700 یورو داشته و ، در تمام اپراتور های این کشور موجود است . تا به الان ، ال جی برنامه ای برای فروش بین المللی ارائه نکرده است ، اما انتظار می رود در هفته های آتی اطلاعات بیشتری راجع به این گوشی کسب کنیم .