ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است


چگونه یک کاربر را در اینستاگرام بلاک کنیم؟

ممکن است شما از دسته افرادی باشید که یک پیج عمومی (باز) دارید اما دوس ندارید بعضی از کاربران پروفایل و عکس های شمارا مشاهده کنند. همانطور که می دانید اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی است که روز به روز در حال رشد و پیشرفت می باشد. شما می توانید با بلاک کردن افراد خیالتان راحت شود.

  • چگونه فردی را در اینستاگرام بلاک کنیم ؟

    ابتدا به پروفایل فرد مورد نظر بروید
    حالا روی 3 نقطه ی بالای صفحه کلیک کنید تا منو باز شود ( فلش شماره 1 )
    برای بلاک کردن کافیست “Block” را لمس کنید ( فلش شماره 2 )
    با اینکار شما فرد مورد نظر را بلاک کرده اید

  • چگونه فردی را در اینستاگرام از بلاک در بیاوریم ؟

    شاید ممکن است شما نظرتان عوض شده باشد و بخواهید فرد مورد نظر را از بلاک در بیاورید
    برای اینکار مراحل بالا را انجام داده و حالا روی “Unblock” کلیک کنید

اگر فردی را بلاک کنم چه اتفاقی می افتد ؟

  • نمی تواند پروفایل شما را ببیند
  • با منشن کردن آیدی شما در پستی ، شما متوجه نخواهید شد
  • فرد موردنظر بعد از بلاک شدن توسط شما آنفالو می شود
  • نمی تواند تصاویر ، کامنت ها و لایک هایتان را ببیند
  • کامنت هایی که قبلا در پست های شما گذاشته بوده است پاک می شوند

اگر میخواهید آموزش و ترفند های بیشتری از اینستاگرام یاد بگیرید اینجا کلیک کنید

موفق باشید

دیدگاه ها

    • مهدی
      مهدی شهریور ۵, ۱۳۹۶ :: ۱۰:۴۷
      0 0

      ❤️‍✌?

  • S تیر ۳۰, ۱۳۹۷ :: ۱۴:۲۹
    0 0

    سلام وقتی کسی رو که نمی شناسیم تو پیج عمومی بلاک کنیم اون میتونه به ما نظرشو بفذسته یا میفهمه بلاک شده؟

    • مهدی
      مهدی تیر ۳۰, ۱۳۹۷ :: ۱۸:۲۴
      0 0

      سلام ، زمانی که فردی را بلاک کنید فرد مورد نظر نمی تونه نظری رو بفرسته و یا دایرکت به شما پیام بده ، بله متوجه خواهد شد چون پروفایل شما براشون نمایش داده نمیشه.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *