آموزشآموزش کامپیوتر و لپ تاپآموزش ویندوز

آموزش پیدا کردن مدل کارت گرافیک (GPU) در ویندوز ۱۰

همه کامپیوترها دارای سخت‌افزار گرافیکی هستند که وظیفه کارت گرافیک نمایش دادن صفحه دسکتاپ تا رمز گشایی فیلم ها برای پردازش جدید ترین بازی ها ، را شامل می شود. اکثر کامپیوتر های مدرن دارای واحد پردازش گرافیکی یا GPU ، ساخته شده توسط شرکت های Intel ، NVIDIA یا AMD و … هستند.

کارت گرافیک

در حالی که CPU و RAM کامپیوتر شما مهم هستند ، کارت گرافیک یا  GPU هم مهمترین مولفه برای پردازش بازی های کامیپوتری محسوب می شود. اگر کارت گرافیک شما به اندازه کافی قوی نیست ، نمی توانید بازی های جدیدتری را اجرا کنید ، مگر مجبور شوید آنها را با تنظیمات گرافیکی پایین‌تر بازی کنید. برای پیدا کردن مدل و نوع کارت گرافیک خود با تک تیپ همراه باشید.

پیدا کردن مدل کارت گرافیک در ویندوز ۱۰ از Task Manager

در ویندوز ۱۰ ، شما می توانید مدل و اطلاعات مربوط به کارت گرافیک خود را از مدیر وظیفه چک کنید. ابتدا بر روی نوار وظیفه راست کلیک و گزینه “Task Manager” را انتخاب کنید.  همچنین می توانید با فشار دادن کلید های ترکیبی “Ctrl + Shift + Esc” مدیر وظیفه را اجرا کنید.

پیدا کردن مشخصات GPU در ویندوز 10

سپس در Task Manager روی تب “Performance” در بالای پنجره کلیک کنید ، (اگر تب ها را مشاهده نمی کنید ، روی “More Details" کلیک کنید. ) و سپس بخش “GPU 0” را در نوار کناری انتخاب کنید. نام و اطلاعات GPU در گوشه بالا سمت راست پنجره نمایش داده می شود.


مطلب مرتبط :

چگونه مدل سی پی یو (CPU) را در ویندوز پیدا کنیم


همچنین در این پنجره دیگر اطلاعاتی مانند میزان حافظه اختصاصی GPU شما را نمایش می دهد. اگر سیستم شما دارای چندین پردازنده گرافیکی باشد ، بخش “GPU 1″ برای شما نمایش داده می شود.

پیدا کردن اطلاعات کارت گرافیک در ویندوز با dxdiag

می توانید اطلاعات کاملی از کارت گرافیک سیستم خود را در ابزار تشخیصی DirectX پیدا کنید. برای باز کردن این ابزار ، ابتدا کلید های ترکیبی “Windows + R” را فشار دهید ، و سپس عبارت “dxdiag” را در پنجره Run که ظاهر شده است تایپ کنید و Enter را فشار دهید.

پیدا کردن مشخصات GPU در ویندوز 10

روی تب “Display” کلیک کنید و در قسمت Device مشخصات کارت گرافیک را نگاه کنید. سایر اطلاعات ، مانند کل حافظه GPU ، میزان حافظه تصویری (VRAM)  و … در اینجا فهرست شده است.

همچنین بخوانید  حل مشکل عدم نمایش فایل های فلش مموری

پیدا کردن مشخصات GPU در ویندوز 10

اگر شما چند پردازنده گرافیکی در سیستم خود داشته باشید ، به عنوان مثال در لپ تاپ ها یک پردازنده گرافیکی کم قدرت اینتل برای استفاده از حداقل باتری هنگام استفاده معمولی ، و یک پردازنده گرافیکی قدرتمند NVIDIA برای استفاده در هنگام بازی ، که شما می توانید کنترل کنید که چه زمانی از پردازنده گرفیکی قدرتمند هنگام بازی عمل کند ، که می توانید در پنل NVIDIA مدیریت کنید.

امین نوری

امیدوارم از مطالب سایت استفاده کنید و لذت ببرید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا