تبلیغات

تبلیغات

تغییراتی که در زندگی من با پسته ایجاد شد

pestehkham2

شروع هر کاری نیازمند سرمایه و تلاش بسیار است. من با شروع فعالیت خود بر روی پسته توانستم موفق به تجارت این محصول شوم و به ثروت برسم.

پسته خام کیلویی

خواص پسته خام کیلویی برای سلامت بدن فوق العاده می‌باشد.

این آجیل یک از خوراکی‌های خوش طعم و بسیار سالم به‌حساب می‌آید.

یادگیری، همیشه، همه جا با فرادرس

این دانه خوراکی حاوی چربی‌های سالم بوده و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان می‌باشد.

علاوه‌بر این پسته دارای چندین ماده مغذی ضروری است که به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک می‌کنند.

پسته در کشور ما انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های منحصر به فردی می‌باشند.

ارزش غذایی بالای این ماده خوراکی بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

ضمن اینکه انواع مختلف آن استفاده‌های گوناگونی داشته و سلیقه‌ها مختلف را نیز پوشش می‌دهد.

پسته خام

پسته خشک تازه

پسته خشک تازه از خشکبار بسیار مقوی می باشد که اکثر مردم سعی می کنند این خوراکی سالم و مقوی را در رژیم غذایی خود داشته باشند.

این محصول را در تمام طول سال به شکل خشک شده می توان یافت و از دلایل خشک کردن پسته این است که می توان به صورت طولانی آن را نگهداری کرد.

پسته تازه را معمولا به وسیله نور خورشید خشک می کنند به این دلیل که نور خورشید باعث باز شدن دهان پسته می شود.

پسته خشک تازه حاوی مواد مغزی زیادی می باشد که در سلامت بدن انسان ها بسیار تاثیر گذار است.

پسته خام

پسته خام درجه یک

پسته خام درجه یک از ویژگی های ظاهری خاصی برخوردار است زیرا این نوع پسته ظاهری نسبتا کشیده دارد و شکل آن کاملا شبیه به شکل بادام می باشد که دلیل اصلی نام گذاری این نوع پسته نیز به شمار می آید.

پسته از نظر ابعاد و اندازه خود از انس بالایی برخوردار می باشد یعنی معیار کمی از لحاظ یا درشت بودن پسته به خود اختصاص می دهد.

در پسته ها، انس معیاری از اندازه پسته را نشان می دهد که رابطه عکسی با یک دیگر دارند به این صورت که اگر پسته ای درشت تر باشد عدد انس پایینی را به خود اختصاص می دهد و هر چه پسته تر باشد عدد انس پایینی دارد.

همچنین بخوانید  آنچه که باید درباره ی باتری اصلی و تقویت شده سامسونگ Galaxy A7 2017 مدل A720 بدانید؟

تبلیغات

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *