ای سیم (eSIM) چیست؟ چرا باید از E سیم کارت استفاده کنیم؟
اگر در حال خرید تلفن جدید هستید ، سیم کارت شما باید به سیم کارت کوچکتر به نام “eSIM” ارتقا یابد. اما ای سیم چیست؟ چرا معرفی می شود؟
اگر یک آیفون ۱۲ یا پیکسل ۵ گوگل را برای خرید انتخاب کرده اید، ممکن است متوجه شده باشید که از ویژگی e سیم پشتیبانی می کند. ای سیم نسخه کوچکتر و داخلی سیم کارت معمولی است و به زودی به تلفن یا دستگاه های هوشمند دیگری نیز می آید. اما چگونه کار می کند و آیا ارزش آن را دارد؟ بیا یک نگاهی بیندازیم.
ای سیم یا ESIM چیست؟
eSIM یک سیم کارت تعبیه شده است. این جایگزینی برای سیم کارت فیزیکی است که در حال حاضر تلفن ها را به شبکه تلفن همراه متصل می کند ، اما eSIM بسیار کوچکتر است.
برخلاف سیم کارت ، ای سیم بر روی مادربرد تلفن (یا دستگاه دیگر) نصب می شود. نیازی به اضافه کردن یا برداشتن سیم کارت نیست. اما این بدان معنا نیست که شما نمی توانید شماره تلفن خود را تغییر دهید یا از یک شرکت ارائه دهند اینترنت دیگر استفاده کنید، به این دلیل که اطلاعات موجود در eSIM قابل بازنویسی است.
بیشتر بدانید:
هک شدن سیم کارت با ۲ روش باور نکردنی
در حقیقت ، تعویض سیم کارت حتی ممکن است راحت تر از بازنویسی ای سیم باشد. لازم نیست منتظر باشید سیم کارت جدیدی به خانه شما تحویل داده شود. این اتفاق می تواند فوراً فقط با یک تماس تلفنی سریع رخ دهد.
کارت های eSIM از همان فناوری استفاده می کنند و در همان شبکه های GSM که سیم کارت های معمولی استفاده می کنند ، اجرا می شوند.
آیا می توانم از E سیم استفاده کنم؟
برای استفاده از eSIM ، باید با شرکت مخابراتی که از آن استفاده می کنید در تماس باشید، فعلا در ایران تکنولوژی ای سیم راه اندازه نشده است. اما اکثر شرکت های بزرگ مخابراتی ، از جمله AT&T و T-Mobile در ایالات متحده ، EE در انگلیس و بیش از ۱۲۰ شرکت دیگر در سراسر جهان پشتیبانی از تکنولوژی eSIM را ارائه می دهند.
سیم کارت eSIM در حال حاضر برای آوردن قابلیت دو سیم کارته به تلفن های هوشمند از جمله آیفون ۱۲ ، گوگل پیکسل ۵ و دستگاه های کوچکتر مانند اپل واچ استفاده می شود.
با گذشت زمان ، احتمالاً همه تلفن ها و تبلت ها به پشتبانی از فناوری ای سیم روی خواهند آورد. اندازه بسیار کوچکتر آن به این معنی است که می تواند به یک ویژگی رایج در دستگاه های اینترنت اشیا تبدیل شود ، اگرچه یک فناوری حتی جدیدتر و بسیار کوچکتر به نام iSIM در گوشه وجود دارد.
نحوه استفاده از سیم کارت ESIM
با قرار دادن سیم کارت در دستگاه ، بیشتر تلفن ها را به شبکه متصل می کنید. اما اگر گوشی های از سیم کارت استفاده نمی کنند ، چگونه می توانید تلفن eSIM را متصل کنید؟
بستگی به این دارد که چه دستگاهی تهیه کرده اید.اگر دستگاه با پشتیبانی از فناوری eSIM را خریداری کرده اید، کارت فعال سازی eSIM دریافت خواهید کرد که شامل یک کد QR است که باید روی تلفن خود اسکن کنید.
برای فعال کردن ای سیم در دستگاه خود مراحل زیر را دنبال کنید:
iOS: به تنظیمات بروید، بخش “Cellular” را انتخاب کنید و گزینه “Add Cellular Plan“، سپس در صورت درخواست، کد QR را اسکن کنید.
اندروید: می توانید eSIM خود را در “تنظیمات یا Setting” دستگاه > ” شبکه و اینترنت یا Network & internet “> گزینه “افزودن یا Add“تنظیم کنید. دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید و در صورت درخواست استفاده از ۲ شماره را انتخاب کنید. البته این ممکن است بسته به نوع نسخه اندروید و تلفن شما متفاوت باشد.
اپل واچ شما هنگام خرید با برنامه ، از قبل با eSIM تنظیم شده است یا اگر این کار را نکنید می توانید جزئیات را از طریق برنامه Apple Watch اضافه کنید. در ساعت هوشمند سامسونگ ، باید تنظیمات را از طریق یک برنامه تلفن همراه روی تلفن خود انجام دهید.
پیشهادی:
نحوه آپدیت کردن اپل واچ
دستگاه های دو سیم کارته برای ارائه عملکرد کامل نیاز به پشتیبانی از DSDS (سیم کارت دو ، دو حالت آماده به کار) دارند. این مورد در iOS 13 به بعد و در اندروید ۱۰ و بالاتر موجود است. DSDS هر دو سیم کارت را قادر می سازد تا همزمان به یک شبکه متصل شوند. وقتی آن را تنظیم کردید ، باید انتخاب کنید کدام خط را به عنوان خط پیش فرض خود استفاده کنید.
مزایای ESIM چیست؟
مزیت اصلی eSIM این است که واقعاً کوچک است. سیم کارت های نانو ممکن است از قبل بسیار کوچک به نظر برسند ، اما با مساحت ۱۰۸.۲۴ میلی متر مربع (۰.۱۷ اینچ مربع) ، آنها در واقع بیش از سه برابر بزرگتر از eSIM هستند که اندازه آن فقط ۳۰ میلی متر (۰.۰۵ اینچ مربع) است.
این نه تنها فضای بیشتری برای اجزای دیگر ، یا شاید یک باتری بزرگتر فراهم می کند ، بلکه تولیدکنندگان را قادر می سازد تا از طرح داخلی دستگاه های خود صرف نظر کنند. eSIM نیازی به نزدیک بودن لبه تلفن ندارد و می تواند دستگاه های ضد آب را حتی ساده تر کند.
همانطور که دیدیم ، eSIM ها دستگاه ها را قادر می سازند تا به راحتی قابلیت های دو سیم کارته تبدیل شوند. اگر می خواهید شماره های شخصی و کاری خود را جداگانه نگه دارید یا اگر به خارج از کشور سفر می کنید ، فناوری ای سیم ایده آل است.
تلفن های دو سیم کارته دسترسی به یک شبکه محلی را بسیار آسان تر می کنند و از هزینه رومینگ گران قیمت که انتظار دارید طبق برنامه معمول خود بپردازید ، جلوگیری می کنند.
نکات منفی ای سیم چیست؟
نقطه ضعف اصلی eSIM این است که هنگام تعویض تلفن از راحتی کمتری برخوردار است. نمی توانید به سادگی سیم کارت را از یک دستگاه برداشته و در دستگاه دیگر وارد کنید.
همچنین بررسی مشکلات دستگاه دشوارتر است. در حال حاضر ، هنگامی که مشکل اتصال یا سیگنال دارید ، آزمایش ساده این است که سیم کارت خود را در تلفن دیگری قرار دهید تا بررسی کنید مشکل از شبکه یا دستگاه شما است. شما نمی توانید این کار را با فناوری eSIM انجام دهید.
و این واقعیت وجود دارد که جریان اصلی فناوری های جدید مدتی طول می کشد. پشتیبانی و دسترسی eSIM هنوز بسیار محدود است.
چه دستگاه هایی از ESIM پشتیبانی می کنند؟
سری آیفون ۱۲ ، به علاوه دستگاه های قدیمی آیفون ۱۱ ، XS و XR همه از eSIM در کنار سیم کارت نانو استفاده می کنند. آیفون SE از eSIM نیز پشتیبانی می کند.
در سمت گوشی های اندروید ، تلفن های پیکس گوگل از پیکسل ۲ تنظیمات یکسانی دارند ، از جمله پیکسل ۴a 5G. تلفن های سامسونگ ، از جمله محدوده های گلکسی S20 و S20 FE ، Fold و Z Flip و سری Note 20 پشتیبانی از eSIM را ارائه می دهند. Moto Razr نیز چنین می کند.
تلفن های اندرویدی بیشتری دائماً از فناوری جدید استفاده می کنند ، بنابراین احتمال اینکه نسخه بعدی شما آن را داشته باشد بسیار خوب است.
در مورد سایر دستگاه ها ، نسخه های همراه اپل واچ ، ساعت هوشمند سامسونگ و ساعت هواوی از جمله موارد استفاده شده از eSIM هستند. پشتیبانی از eSIM در ویندوز ۱۰ نیز وجود دارد ، بنابراین لپ تاپ های همیشه متصل ممکن است در آینده به یک منظره رایج تبدیل شوند.