اخبار

استیون هاوکینگ چه کسی بود و زندگی نامه او چیست؟

استیون هاوکنیگ فیزیکدان و کیهان شناس ، طبق بیانیه ای که خانوادش دادند ، امروز صبح در خانه اش در سن ۷۶ سالگی در گذشت.

 

زندگی نامه استیون هاوکینگ Stephen Hawking

 

استیون هاوکینگ (استیون ویلیام هاوکینگ) که در سال ۱۹۴۲ و روز ۴ ام ماه ژانویه در شهر آکسفورد انگلستان به دنیا آمد. استیون هاوکینگ یکی از بزرگترین دانشمندان ، فیزیک دارن نظری و کیهان شناس برجسته ی بریتانیایی بود. پروفسور استیون هاوکینگ مدیر تحقیقات مرکز کیهان‌شناسی نظری در دانشگاه کمبریج بود. مادر اون خانه دار و پدرش زیست شناس بودند. بعد از مدت ها در ۲۱ سالگی در سال ۱۹۶۳ متوجه شدند که پروفسور استیون هاوکینگ نشانه هایی از بیماری ALS (اسکلروز جانبی آمیوتروفیک) دارد ، در این بیماری باعث شد استیون هاوکینگ به مرور زمان فلج شود و توانایی های خود را در راه رفتن ، نشستن ، تکان دادن دست و تکان دادن پاهای خود را از دست بدهد.

او با داشتن چنین وضعیتی توانست در سال ۱۹۶۵ دکترای خود را بگیرد ، در همین سال ها بود که دکترها به اون بوند تنها چند ماه زنده است و بعد از آن دار فانی را وداع خواهد گفت. استیون هاوکینگ که سال های سال با این مبارزه جنگید در رابطه با مرگ جمله ای را گفت :

من هیچوقت و هیچگاه از مردن و مرگ نمی ترسم و هیچ عجله ای برای آن ندارم. من هنوز برنامه ها و کارهای زیادی برای انجام دادن دارم.

استیون هاوکینگ

این فرد چنان مشهور شده بود که شخصیتش را در سریال انیمیشنی “سیمپسون ها (SimpSons)” ببینید و فیملی ساخته شده که زندگی نامه او بود (تئوری همه چیز).

نوجوانی و عاشق شدن استیون هاوکینگ

پیش از اینکه متوجه بیماری خود شود و دکترها به خانواده ی وی اطلاع دهند ، استیون هاوکینگ با دختری به نام جین وایلد در زمانی که دانشجوی دوره کارشناسی رشته زبان بود ازدواج کرد. سالی که ازدواج کردند در سال ۱۹۶۵ بود و در سال ۱۹۹۵ با طلاق به پایان رسید ، بعد از آن در سپتامبر ۱۹۹۵ با پرستارش (الین میسون) ازدواج کرد که بعد از مدت ها هم این ازدواج نتیجه ی طلاق داشت و از یکدیگر جدا شدند.

استیون هاوکینگ | ازدواج

پروفسور استیون هاوکینگ در سال ۱۹۸۵ عمل جراحی باعث شد نای شکافی صدایش را از دست بدهد و نتواند صبحت کنید ، اما خوشبختانه با وجود دستگاه های کامپیوتری از چنین امری جلوگیری شد و او توانست به صحبت کردنش ادامه دهد.

همچنین بخوانید  پمپ آب مناسب برای برج ها و ساختمان های چند طبقه

مرگ استیون هاوکینگ

پس از گذشت سال ها ، او در ۷۶ سالگی در تاریخ ۱۴ مارس ۲۰۱۸ در خانه ی خود دار فانی را وداع گفت که وابستگان آن مرگش را طی یک بیانیه تایید کردند :

“همه ی ما از درگذشت پدر عزیزمان اندوه گین هستیم ، او دانشمندی بزرگ و انسانی قدرتمند/فوق العاده بود که آثار و موفقیت هایش در چندین سال بین مردم خواهند ماند. شخصیتی و وضعیت جسمانی ای که او داشت باعث شد برای خیلی از مردم درس عبرتی شود. ما برای همیشه به یاد او خواهیم بود.”

سفر به فضا

در ۲۰۰۷ بود که توانست در ۶۵ سالگی فضای بدون جاذبه را تجربه کند. پروفسور استیون هاوکینگ در رابطه با فضا و تجربه اش اینگونه برای مردم گفت :

“زندگی کردن روی کره ی زمین هر روز خطرش افزایش می یابد. مانند جنگ های هسته ، گرم شدن بیش از حد زمین ، ویروس های جهش ژنتیکی مدیریت شده دارند و خطر های بیشتری که برای بقای نسل انسان باید جدی گرفت. من فکر میکنم که اگر انسان ها نتوانند سفر به فضا یا زندگی خارج از زمین را فراهم نکنند ، انسان ها به زودی از بین خواهند رفت ، به همین دلیل است که من مردم را برای سرمایه گذاری و تفکر بیشتر روی برنامه های فضایی تشویق میکنم.”

استیون هاوکینگ | سفر به فضا

صدای رباتی استیون هاوکینگ

وی به دلیل بیماری ALS همانطور که گفته شد توانایی تحرک داشتن را نداشت ، با پیشرفت روز افزون توانستند دستگاهی برای او داشته باشند که توسط هوش مصنوعی بتواند آن را برای صحبت کردن استفاده کند. او از این وضعیت راضی بود و از اینکه صدای ربات مانند دارد هیچ اعتراضی نداشت بلکه می خواست همین گونه بماند تا اینکه یک صدای طبیعی بریتانیایی باشد.

استیون هاوکینگ | صدای رباتی

برخی از آثار استیون هاوکینگ

  • تاریخچه مختصر زمان
  • سیاه چاله ها و جهان کودکان
  • نگاه به جهان بطور کلی
  • بر شانه ی غول ها
  • خدا اعداد صحیح را خلق کرد
  • تاریخچه ی مختصر من
  • جهان در پوست گردو

مهدی

از اینکه با ما همراه هستید ، صمیمانه متشکریم :)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا