آموزش رفع مشکل گوگل پلی موزیک با ۴ روش حتمی

اگرچه گوگل پلی موزیک زمانی بهترین سرویس برای پخش موزیک کاربران بود، اما چیزی بالغ بر دو سال است که به دلیل عدم پشتیبانی توسط گوگل با مشکلات جدیدی چون، ناسازگاری با تلفن های همراه، از کار افتادن های (برخی از) ویژگی های نرمافزار و در مواردی عدم پخش موسیقی همراه شده است. در مواردی خطای سرور، اخطار عدم پشتیبانی گوگل و حتی عدم پخش آهنگ بعد از سه یا چهارمین ترک که همه آنها میتوانند آزار دهنده باشند.
چاره کار چیست؟ آیا راه حلی برای رفع این مشکلات دردسرساز وجود دارد؟ خبر خوب اینجاست: بله، مشکلات هرچه قدر هم پیچیده باشند، امکان برطرف کردن آنها وجود دارد. فقط کافیست کمی خلاقانه عمل کنیم. در حالی که در برخی از آنها راهاندازی مجدد، چاره کار است، برخی دیگر پاک کردن حافظه پنهان، داده های نرم افزاری و حتی خاموش کردن بلوتوث پیشنهاد میشود.
پس بیایید بدون اضافه گویی، مراحل برطرف کردن مشکل گوگل پلی موزیک را مورد بررسی قرار دهیم.
نحوه رفع مشکل گوگل پلی موزیک در گوشی
اگر همچنان به دنبال پخش موسیقی با استفاده از نرمافزار Google Play Music هستید، سه راه حل ساده برای رفع آن وجود دارد. با این حال قبل از رفتن و بررسی آنها توصیه میکنیم برخی از راه حل های سریع و ابتدایی را مورد بررسی قرار دهید. این شاید مشکل پیش رو را سریع تر از آنچه که هست برطرف کند.
- بررسی وضعیت مجوز برنامه: اگر ابزار گوگل پلی موزیک دسترسی لازم به فایل و داده های گوشی را ندارد، باعث میشود که هیچ یک از فایل های مربوط به موزیک در اپ نمایش داده نشود. با این حال، بهتر است بدانید که همچنان نباید دسترسی های اضافی را فعال کنید.
- غیرفعال سازی موقت بلوتوث: به دلیل قدیمی بودن نسخه گوگل پلی موزیک، ممکن است زمانی که صدای موزیک را از یک اسپیکر یا دستگاه دیگر با استفاده از بلوتوث پخش میکنید، نرمافزار با مشکل مواجه شود. به صورت موقت بلوتوث را خاموش و یک موسیقی را پخش کنید.
- اطمینان از تنظیمات تاریخ و زمان: عدم ثبت تاریخ و ساعت اشتباه ممکن است دلیل اصلی ایجاد مشکل در اتصال سرورهای گوگل به اکانت باشند. پس با رفتن به تنظیمات و انتخاب Date & Time پیکربندی را به صورت خودکار انتخاب کنید. حالا دوباره ابزار را باز و موضوع را بررسی کنید.
- بررسی فرمت های قابل پشتیبانی: یکی دیگر از دلایلی که “چرا گوگل پلی موزیک کار نمی کند” فرمت های غیرقابل پشتیبانی نرمافزار مثل “WAV” است که امکان اجرای آنها را نخواهد داشت. پس در همین حین موزیک دیگری را نیز اجرا کرده و بررسی کنید که مشکل برطرف شده باشد.
- ابزار گوگل پلی موزیک را آپدیت کنید: اگرچه از آخرین آپدیت Google Play Music زمان زیادی میگذرد، اما شاید تنهاترین راه حل به روزرسانی آن از طریق گوگل پلی باشد. پس پلی استور را در تلفن همراه باز کرده و از نمایه خود به Manage Your Google Account بروید و در صورت وجود آخرین نسخه موجود را دریافت کنید.
رفع خطای Google Play Music is no Longer Available
خطای Google Play Music is no Longer Available به معنای گوگل پلی موزیک دیگر در دسترس نیست و همین امر مانع ورود و پخش موسیقی میشود. با این حال، جای نگرانی نیست، چند مرحله ساده این مشکل را نیز به عقب میراند. در ادامه نحوه رفع آن آورده شده است:
- پس از باز کردن قفل گوشی، ابزار Settings را باز کنید.
- در منوی تنظیمات به مسیر Apps یا برنامه ها ی نصبی بروید.
- اکنون باید به دنبال تنظیمات Manage apps یا مدیریت برنامه ها باشید.
- نرمافزار Google Play Music یا موسیقی Play را در بین گزینه ها انتخاب کنید.
نکته: در این بخش (البه برخی از نسخه های اندروید) میبایست یک مسیر اضافی را نیز دنبال کنید. انتخاب گزینه محل ذخیره تا بتوانید به دیگر تنظیمات نرمافزار نصب شده در گوشی دسترسی داشته باشید. این همان فرایند دسترسی به تنظیمات App info یا اطلاعات نرمافزار است.
- ابتدا گزینه Clear Cashe یا پاک کردن حافظه پنهان و سپس Clear all data یا پاک کردن داده ها را بزنید.
رفع خطای Server error و عدم اتصال نرمافزار گوگل پلی موزیک به سرور
خطای “Server error” در نرمافزار گوگل پلی موزیک که عملا با پیغام “sorry, we were unable to connect to the server to add the account. please try again later from settings.” نمایش داده میشود که به این معنا است، سرورهای گوگل پلی امکان ارتباط و اتصال به اکانت گوگل پلی را ندارند. در این شرایط ۳ راه حل ساده وجود دارد که در ادامه این بخش مورد بررسی خواهیم کرد:
- گوشی را مجددا راهاندازی کنید.
- اتصال اینترنت را از مودم به همراه (یا بالعکس) تغییر دهید.
- حافظه کش و داده های گوگل پلی موزیک را پاک کرده و مجددا وارد نرمافزار شوید.
توجه: خطای “Server Error” یک اخطار مربوط به عدم اتصال صحیح سرور های گوگل به حساب شما میشوند، اما باید بدانید که در این شرایط نیز همچنان میتوانید به پخش موسیقی یا پادکست به صورت محلی بپردازید. تنها کافیست بر روی گزینه Ok تاچ کرده و آهنگی را پلی کنید.
اگرچه این اخطار مانع پخش موسیقی های آفلاین شما نمیشود، اما همچنان میتوانید با راه حل های ارائه شده آن را برای همیشه در گوگل پلی موزیک برطرف کنید. توجه داشته باشید استفاده از این برنامه برخی از مجوزهایی را برای دسترسی به حافظه برای فراخوانی آهنگ ها نیاز دارد تا لیستی از آنها را نمایش دهد.
از یک برنامه جایگزین استفاده کنید
آخرین و شاید بهترین گزینه موجود در صورت عدم پخش موسیقی توسط گوگل پلی موزیک شاید بهرهگیری از یک ابزار جایگزین رایگان باشد. نرم افزاری که علاوه بر پشتیبانی از فرمت های رایج موسیقی، ویژگی های تازه ای را نیز در اختیارتان میگذارد و از طرفی با آپدیت های منظم خطر ناسازگاری با نسخه های جدید اندروید را نیز به حداقل میرساند.
پیشنهاد ما استفاده از پخش کننده Mi Music است. با این حال، نمونه های بسیار زید دیگری در گوگل پلی وجود دارند که میتوانید با توجه به نیاز و علاقه خودتان یکی از آنها را در گوشی دانلود و نصب کنید.
از مشکل تا راه حل: موسیقی همچنان ادامه دارد
اکنون که تمام راه حل های مربوط به رفع مشکلات گوگل پلی موزیک را مورد بررسی قرار داده ایم، شاید وقت آن رسیده است که بهترین تصمیم برای رفع مشکل مورد بحث را بگیریم. گاهی اوقات تلاش برای بهرهگیری از یک ابزار قدیمی مانند آهنگی است که دیگر پخش نمیشود، خاطره انگیز اما ناکارآمد. اگرچه شاید در این بخش راه حل هایی را برای زنده کردن ابزار گوگل پلی موزیک ارائه داده ایم، اما واقعیت استفاده از یک پخش کننده شخص ثالث دیگر بهترین گزینه باشد تا علاوه بر ارائه ویژگی های زیاد از مشکلات و خطاهای اینچنینی به دور باشد.