رپورتاژ آگهی

VPS سرور مجازی بلوسرور برای فریلنسرها : تفاوت Residential IP مسکونی و IP سرور مجازی

Residential IP یا آی پی مسکونی چیست؟

آی ‌پی مسکونی (Residential IP) آدرسی است که توسط یک ارائه ‌دهنده خدمات اینترنت (ISP) مانند اینترنت های فیبرنوری، ADSL و موبایل به یک خانه یا موبایل اختصاص داده میشود. برخلاف آی ‌پی ‌های مراکز داده که به شرکت ‌ها یا سرورها مربوط هستند، آی‌ پی‌ های مسکونی توسط انسانها استفاده میشود و از نظر سایت ها و سرویس‌هایی آنلاینی که به آنها متصل میشود، معتبرتر هستند و رفتاری انسانی دارند. این اعتبار، محدودیت کمتری در دسترسی به این سرویس های آنلاین فراهم میکند و شما را به عنوان یک کاربر واقعی و یک انسان حقیقی میشناسد، نه یه بات و ربات کامپیوتری.

Residential IP یا آی پی مسکونی

IP سرور مجازی چیست ؟

آی پی vps سرور مجازی با نام  VPS DCH ( Datacenter Hosting ) شناخته میشود، یعنی نوع استفاده و کاربری این IP ها مسکونی نیست و برای سرور مجازی و سرور است که در مراکز داده میزبانی میشود. VPS که همان سرور مجازی است، و DCH به Data Center Hosting یا میزبانی مرکز داده اشاره دارد. مرکز داده یا دیتاسنتر یک ساختمان است که سازمان‌ها یا ارایه دهندگان هاستینگ مانند بلوسرور برای نگهداری سرورها از آن استفاده میکنند. این مراکز شامل زیرساخت‌های ابری مانند سرورها، سیستم‌های ذخیره‌سازی و تجهیزات شبکه هستند که سرورها به اینترنت متصل هستند.

 

استعلام آی پی Residential  و IP سرور مجازی

برای استعلام اینکه آی پی من کدام کشور است، چندین روش برای تشخیص نوع و موقعیت وجود دارد. یکی از ساده‌ترین راه‌ ها استفاده از ‌سایت‌ های تخصصی مانند WhatIsMyIP.com یا ip2location.com است. این ‌سایت‌ ها معمولا اطلاعاتی مانند آدرس IP، موقعیت تقریبی و نوع IP (مانند مسکونی یا مرکز داده) را نشان میدهند. البته IP‌ ها معمولا موقعیت عمومی مانند شهر یا کشور را مشخص میکنند، نه کوچه و خیابان و محله را، سایت Ip2location نوع آی پی که با مشخصات Proxy Type  را نشان میدهد، اگر IP برای سرورمجازی بلوسرور باشد DCH شناخته میشود و اگر مسکونی باشد، ISP نوشته میشود.

آی پی Residential  و IP سرور مجازی

مزایای استفاده از آی‌ پی مسکونی برای سایت های فریلنسری

سایت های فریلنسری خارجی معروفی وجود دارند که فرصت‌ های شغلی متنوعی را برای فریلنسرها فراهم میکنند. از محبوب ‌ترین این سایت‌ها freelancer.com ،Fiverr ،Upwork است که از بزرگترین پلتفرم ‌های دورکاری شناخته میشود. یکی از مزایای اصلی استفاده از Residential IP در سایت‌های فریلنسری، قابلیت اعتماد بیشتر آن است. از آنجا که این آدرس‌ها به کاربران واقعی مرتبط هستند، احتمال شناسایی شدن به عنوان ربات یا فعالیت مشکوک کمتر است. به دلیل اینکه آی ‌پی‌ های مسکونی (Residential IP)، برخلاف IP های سرور مجازی ها به آدرس ‌های واقعی خانه ‌ها متصل ‌اند، احتمال مسدود یا black list شدن آن‌ها توسط سایت‌ها نسبت به آی ‌پی ‌های مراکز داده کمتر است. از مزایای استفاده از آی ‌پی مسکونی، امکان دور زدن محدودیت ‌های جغرافیایی است.

همچنین بخوانید  آدرس IP چیست و چطور آدرس IP خود را پیدا کنیم؟

مزایای استفاده از آی‌ پی مسکونی

 سایت freelancer.com از جمله سایت های فریلنسری است که به IP سرور مجازی ها حساسیت بالایی دارد و امکان فعالیت در این سایت با IP سرور مجازی نیست.  بسیاری از سایت ‌های فریلنسری و سرویس های آنلاین ممکن است در برخی کشورها مسدود باشند. با استفاده از آی ‌پی مسکونی، فریلنسرها میتوانند به این سرویس ها دسترسی پیدا کنند. البته استفاده از Residential IP نیز معایبی دارد. این آدرس‌ها معمولا گران‌تر از IP‌ های سرور مجازی هستند و سرعت اتصال کمتری دارند و هزینه ترافیک این نوع سرویس ها هم معمولا کمتر از سرور است.

 

تعیین موقعیت IP برای کشورها

آدرس‌ های IP توسط چندین سازمان و نهاد مختلف ثبت میشوند و مشخص میشوند که به عنوان IP کدام کشور باید نشان داده شوند. IANA (Internet Assigned Numbers Authority) مسئول تخصیص آدرس‌ های IP در سطح جهانی است. این سازمان مجموعه ‌ای از بلوک ‌های IP را به سازمان ‌های ثبت اینترنت منطقه‌ ای (RIRها) واگذار میکند. IANA خود IP‌ها را بر اساس کشور ثبت نمیکند بلکه این کار را به RIRها واگذار میکند. RIRها (Regional Internet Registries) سازمان‌ هایی هستند که مسئولیت تخصیص و مدیریت آدرس‌ های IP در مناطق خاصی از جهان را بر عهده دارند. معروف ‌ترین RIRها عبارتند از:

  • ARIN (American Registry for Internet Numbers) – آمریکای شمالی
  • RIPE NCC (Réseaux IP Européens Network Coordination Centre) – اروپا، روسیه، خاورمیانه و آسیای مرکزی
  • APNIC (Asia-Pacific Network Information Centre) – آسیا و اقیانوسیه
  • LACNIC (Latin America and Caribbean Network Information Centre) – آمریکای لاتین و کارائیب
  • AfriNIC (African Network Information Centre) – آفریقا

هر RIR مسئول توزیع IP‌ها به ISPها، شرکت‌ها و سازمان‌های محلی است. این توزیع‌ها در دیتابیس‌ های مربوطه ثبت می‌شوند که از طریق وب‌سایت هر RIR قابل دسترسی هستند.

 

حمید نوری

وبمستر حرفه ای ، علاقه مند به سئو، تکنولوژی، نویسندگی، عاشق قهوه و موسس سایت هوم کافی و تک تیپ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا