اخبار تکنولوژی

بهترین روش‌ ردیابی سیم کارت همراه اول

همراه اول سرویسی برای ردیابی گوشی‌های گم‌شده ارائه می‌دهد. برای استفاده از این سرویس، ابتدا باید سیم‌کارت را مسدود کرده و سپس درخواست ردیابی بدهید. این سرویس مکان تقریبی گوشی را در شبکه همراه اول نشان می‌دهد. برای ردیابی دقیق‌تر، باید به مراجع قضایی مراجعه کنید.

مفقود شدن گوشی موبایل یکی از اتفاقات ناخوشایندی است که ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد. در این بین، اگر شما دارای سیم کارت همراه اول هستید، می‌توانید با یک سری دستورالعمل‌ها، گوشی خود را ردیابی کنید.

این خدمت که از طرف این اپراتور به مشترکین خطوط دائمی و اعتباری ارائه شده است، سرویسی است که به واسطه آن می‌توان مکان گوشی مفقود شده را پیدا کرد. اما تفاوت این سرویس با نقطه زنی سیم کارت چیست و در هر کدام از روش‌ها چه کارهایی برای پیدا کردن گوشی مفقودی می‌توان انجام داد.

ردیابی گوشی موبایل با استفاده از سیم کارت همراه اول

 

نقطه زنی سیم کارت چیست؟

نقطه زنی سیم کارت، یا همان ردیابی مکانی، فرآیندی است که توسط دادگستری و با همکاری سازمان مخابرات انجام می‌شود. در این فرآیند، محل واقعی یک دستگاه موبایل، حتی در صورتی که گوشی خاموش شود یا سیم کارت آن خارج شده باشد، با استفاده از آنتن‌های BTS قابل ردیابی است.

این فناوری با توجه به شرایط محیطی، قابلیت ردیابی سیم کارت در فواصل مختلفی از ۵ تا ۲۰ کیلومتر را دارد.

اما برای ردیابی گوشی توسط خودتان از طریق سرویس همراه اول چه کارهایی باید انجام بدهیم؟

برای این کار شما به شماره سریال ۱۵ رقمی (IMEI) که روی جعبه تلفن همراه ثبت شده است، نیاز دارید.

ابتدا می‌بایست سیم کارت خود را مسدود (قطع) کنید. برای این کار باید به یکی از نمایندگان مجاز این اپراتور در محل خود بروید و با ارائه کارت ملی هوشمند، آن را بسوزانید.

توجه داشته باشید که این کار را فقط و فقط صاحب سیم کارت و به صورت حضوری می‌تواند انجام دهد.

غیر از این روش، شما می‌توانید به صورت غیر حضوری نیز درخواست قطع سیم کارت همراه اول خود را بدهید. برای این کار کافیست مالک با شماره مرکز تماس ۹۹۹۰ تماس و پس از اتصال به کارشناس مفقودی، درخواست قطع یک طرفه خط را بدهد.

پس از انجام این کار، باید مجددا سیم کارت با همان شماره را بگیرید. این کار هم به صورت حضوری و از طریق نمایندگان مجاز همراه اول قابل انجام است و هم می‌توانید به صورت آنلاین، سیم کارت خود را از سایت رسمی همراه اول به آدرس mci.ir سفارش دهید.

پس از فعال شدن سیم کارت می‌توانید اقدام به ردیابی تلفن همراه مفقودی خود کنید. در ادامه، روش‌های موردنیاز برای ردیابی آمده است.

با استفاده از این سرویس می‌توانید در بازه زمانی ۱۰ روزه، گوشی مفقودی خود را در صورت کارکرد در شبکه همراه اول ردیابی کنید و پس از گذراندن مراحل قانونی، آن را تحویل بگیرید.

پس از انجام این کار ۲ حالت زیر به وجود می‌آید:

حالت اول: ردیابی گوشی موفقیت آمیز است – در بازه زمانی ۱۰ روزه، در صورتی که گوشی مفقودی مورد نظر در شبکه همراه اول مورد استفاده قرار گیرد، سرویس ردیابی گوشی به صورت خودکار متوقف شده و نتیجه ردیابی به همراه کد پیگیری، از طریق پیامک به شماره تلفن همراه شما ارسال می‌شود.

سپس با در دست داشتن کد پیگیری و تاریخ ردیابی به مراجع قضایی مراجعه و نامه‌ قضایی دریافت کنید. اصل نامه را به شرکت همراه اول تحویل دهید و با مراجعه‌ مجدد به مراجع قضایی، پیگیر دریافت نتیجه‌ ارسالی از این اپراتور باشید.

حالت دوم: ردیابی گوشی موفقیت آمیز نیست – می‌بایست به همراه کد رهگیری اعلام شده، به مراجع ذیصلاح قانونی جهت اعلام مفقودی گوشی مراجعه نمایید.

نکته: تعرفه روزانه سرویس ردیابی گوشی ۵۰۰ تومان است و سرویس تا ۱۰ روز فعال می‌باشد.

این سرویس برای چه کسانی مناسب است؟

تمام مشترکین همراه اول می‌توانند با استفاده از این سرویس، گوشی مفقود شده خود را در صورت استفاده در شبکه همراه اول ردیابی نمایند.

روش‌های ردیابی گوشی موبایل توسط سیم کارت همراه اول: کد دستوری، سامانه ۹۹۹۰ و اپلیکیشن همراه من

 

روش‌های ردیابی گوشی:

 

عملیات

کد دستوری

تماس با ۹۹۹۰

اپلیکیشن همراه من

فعالسازی

۲۱۲۱#*۱۰*

۱- انتخاب سرویس‌ها (کلید ۲)

۲- انتخاب ردیابی گوشی (کلید ۳)

۳- فعالسازی (کلید ۱)

 

منو خدمات، خدمات دیجیتال، ردیابی گوشی، ثبت گوشی

 

غیرفعالسازی

 

۲۱۲۲#*۱۰*

۱- انتخاب سرویس‌ها (کلید ۲)

۲- انتخاب ردیابی گوشی (کلید ۳)

۳- غیرفعالسازی (کلید ۲)

 

منو خدمات، خدمات دیجیتال، ردیابی گوشی، مشاهده نتیجه، لغو ردیابی

 

راهنما

۲۱۲۳#*۱۰*

 

منو خدمات، خدمات دیجیتال، ردیابی گوشی، مشاهده توضیحات و مقررات

 

 

در لحظه فعال نمودن سرویس ردیابی گوشی، می‌بایست گوشی مفقود شده‌ای که ردیابی می‌گردد در بازه زمانی ۶۰ روز گذشته با شماره تلفنی که سرویس ردیابی را فعال می‌نماید، کارکرد داشته باشد و در صورت عدم وجود کارکرد با آن شماره تلفن و گوشی، سرویس ردیابی فعال نخواهد شد.

در صورتی که تلفنی که سرویس ردیابی را ثبت نموده است از حالت نرمال خارج شده، تغییر مالکیت داده شود و یا دارای اعتبار کافی نباشد (سیم کارت اعتباری همراه اول)، سرویس ردیابی گوشی به صورت خودکار غیر فعال می‌گردد.

پس از گذشت ۲۴ ساعت از زمان فعالسازی سرویس، مشترک می‌تواند اقدام به غیر فعال نمودن آن نموده و عملیات ردیابی را متوقف نماید.

کلیه مراحل مربوط به تغییرات سرویس ردیابی که در بالا توضیح داده شد، از طریق پیامک به مشترک اطلاع رسانی می‌گردد.

به این نکته توجه کنید که سرویس ردیابی گوشی سرقت‌ شده از طریق این اپراتور فقط مثبت یا منفی‌ بودن نتیجه‌ی ردیابی را مشخص می‌کند و ارائه‌ اطلاعات هویتی مربوط به فرد استفاده‌ کننده از گوشی، مستلزم دستور قضایی است.

حمید نوری

وبمستر حرفه ای ، علاقه مند به سئو، تکنولوژی، نویسندگی، عاشق قهوه و موسس سایت هوم کافی و تک تیپ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا