در تهران با قیمتی مناسب
مهمترین بخش در راهاندازی کسب و کار آنلاین، طراحی سایت است که حتی میتواند مهمتر از ویترین فروشگاه شما باشد. با طراحی وب سایت میتوانید برند خود را به بهترین شکل ممکن به مشتریان نشان داده و از رقیبانتان فاصله بگیرید. یک سایت خوب علاوه بر داشتن طراحی جذاب و خیره کننده باید از سرعت خوبی نیز برخوردار باشد. روشهای که برای ساخت سایت وجود دارد زیاد بوده و هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه بیشتر با آنها آشنا خواهیم شد.
انواع طراحی سایت
سایتها از لحاظ نوع کد نویسی و کاربرد به دستههای زیر تقسیم میشوند.
استاتیک یا ثابت: این نوع از سایتها محتوای ثابتی دارند و برای اینکه بخواهید محتوایی به آن اضافه کنید باید کدنویسی بلد باشید. این نوع طراحی برای شرکتها و افرادی مناسب است که محتوای ثابتی دارند و قصد ندارند تا مدتها آن را تغییر دهند. از آنجایی که حجم کد نویسی در اینکار کم است میتوان آن را در دسته طراحی سایت ارزان قرار داد.
داینامیک یا پویا: این نوع از Website دارای بخش مدیریتی بوده و مدیران میتوانند هر محتوایی که نیاز دارند را به راحتی و بدون نیاز به کدنویسی در سایت قرار دهند. برای کد نویسی این سایتها معمولاً از زبانهای php, Asp و یا Python استفاده میکنند. تقریباً میتوان گفت در حال حاضر اکثر وب سایتها از نوع داینامیک و یا پویا هستند.
پورتالها: Portal پایگاهی در وب است که اطلاعات را از منابع مختلف جمع کرده و در اختیار کاربران قرار میدهد. طراحی پورتال بر چهار پایه جمع آوری اطلاعات، تلفیق آنها، یکپارچه کردن و اختصاصی کردن محتوا استوار است. البته انواع طراحی سایت را میتوان از لحاظ کاربرد نیز تقسیم کرد که از جمله آنها میتوان به طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی، پزشکی، ورزشی، هنری، خبری، سازمانی، شخصی و آموزشی اشاره کرد.
لازم به ذکر است هر کدام از این وب سایتها را میتوانید به صورت اختصاصی و یا با سیستمهای مدیریت محتوا آماده طراحی کنید که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.
طراحی سایت وردپرس
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS است که میتوانید با استفاده از آن انواع سایتهای فروشگاهی، خبری، عکاسی، معرفی مشاغل، دانشگاهی و… را در سریعترین زمان ممکن راهاندازی کنید. در حال حاضر بیش از ۷۶ میلیون سایت در جهان با وردپرس طراحی شدهاند و روزبهروز بر تعداد آنها اضافه میشود. از جمله مزایای طراحی سایت وردپرس میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- کم کردن هزینهها: تعرفه طراحی سایت با این CMS نسبت به دیگر روشها پایین است.
- مدیریت آسان: مدیریت وردپرس بسیار ساده و راحت بوده و در سریعترین زمان میتوانید آن را یاد بگرید.
- امنیت بالا: تیم حرفهای وردپرس همواره موارد امنیتی را بررسی کرده و در صورت نیاز با ارائه بروزرسانی رایگان آن را برطرف میکند.
از آنجایی که وردپرس محبوبیت بالایی دارد، قالبها و افزونههای بسیار زیادی برای آن طراحی شده و به شما این امکان را میدهد هر نوع سایتی را طراحی کرده و امکانات دلخواه را به آن اضافه کنید؛ آن هم بدون نیاز به کد نویسی.
طراحی سایت اختصاصی
در طراحی سایت اختصاصی با توجه به نیاز مشتری همه مراحل از صفر پیادهسازی شده و به صورت اختصاصی و بدون استفاده از CMS کد نویسی میشود. به همین خاطر این نوع از طراحی، هزینه زیادی نسبت به دیگر روشها دارد و مدت زمان زیادی طول میکشد تا وب سایت آماده شود. از جمله مزایای طراحی سایت اختصاصی میتوان موارد زیر را نام برد.
- طراحی ظاهر سایت و بخش مدیریت به صورت اختصاصی
- داشتن سرعت بالا
- کنترل ۱۰۰ درصدی روی تمام بخشهای سایت
- عدم کاهش سرعت با افزایش تعداد کاربران
- امکان اضافه کردن بینهایت امکانات به سایت
- طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوای دیگر
علاوه بر وردپرس که در بالا معرفی کردیم، سیستمهای مدیریت محتوای دیگری نیز برای طراحی سایت وجود دارند که برخی از آنها عبارتند از:
Joomla: پس از وردپرس، جوملا نیز یکی از محبوبترین CMSها به شمار میرود که بر پایه زبان PHP نوشته شده است. این سیستم کاملاً رایگان بوده و با استفاده از آن میتوانید انواع وب سایت را طراحی نمایید.
Drupal: دروپال نیز بر پایه زبان PHP بوده و به صورت کاملاً رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. این سیستم بیش از ۶ هزار ماژول آماده داشته که برای طراحی هر نوع سایتی میتوان از آن استفاده کرد.
OpenCart: از اپن کارت برای طراحی سایتهای فروشگاهی استفاده میشود. این سیستم بخش مدیریتی کارآمد داشته و به شما این امکان را میدهد تا در سریعترین زمان ممکن سایت فروشگاهی خود را راهاندازی نمائید. اپن کارت نیز کاملاً رایگان است.
پر طرفدار ترین وب سایت ها
وب سایتهایی که بسیار پرطرفدار هستند و بازدید بالایی دارند، برای طراحی سایت خود از روشهای مختلفی استفاده کردهاند. برخی از آنها با وردپرس، برخی با جوملا و برخی دیگر به صورت اختصاصی هستند. مهمترین نکتهای که در ساخت سایت باید در نظر بگیرید، نیاز و هدف شما است. لزوماً داشتن یک سایت اختصاصی و یا یک سایت وردپرسی به معنای موفقیت شما نیست، بلکه این هدف شما است که تعیین میکند کدام نوع طراحی برای شما مناسب است. مثلاً برای افراد تازه کار که بودجه کمی دارند، شاید طراحی سایت وردپرس گزینه مناسبی باشد.
طراحی سایت فروشگاهی
برای اینکه فروشگاه خود را در دنیای دیجیتال راهاندازی کنید، نیاز به طراحی سایت فروشگاهی خواهید داشت. از آنجایی که قرار است محصولی را در این نوع از سایت به فروش برسانید، باید امکانات و ویژگیهای منحصر به فردی نیز داشته باشد. از جمله امکانات طراحی سایت فروشگاهی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- امکان اتصال به درگاه پرداخت
- قابلیت افزودن محصول به همراه ویژگیها و توضیحات مربوط به آن
- تعریف دستههای مختلف برای محصول
- امکان عضویت کاربران در سایت
- صدور پیش فاکتور و فاکتور
- مشاهده و پیگیری خریدهای انجام شده
- اضافه کردن انواع کوپن تخفیف
طراحی سایت شرکتی
با گسترش روزافزون اینترنت، شرکتهای زیادی قصد ورود به دنیای کسب و کار آنلاین را دارند. این افراد میتوانند با طراحی سایت شرکتی مخاطبان زیادی به دست آورده و خدمات و محصولات خود را به آنها معرفی نمایند. در واقع طراحی سایت شرکتی یک راه مطمئن برای تبلیغ کسب و کار و برندسازی به شمار میرود و میتواند سطح کلاس کاری شرکتتان را بالا ببرد.
هزینه طراحی سایت
تعرفه طراحی سایت به عوامل و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که هر کدام از آنها میتوانند در تعیین هزینه نقش داشته باشند. از جمله فاکتورهای تاثیر گذار در هزینه طراحی سایت میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- کد نویسی (اختصاصی یا با سیستمهای مدیریت محتوا)
- نوع وب سایت (فروشگاهی، خبری، شرکتی و…)
- تعداد صفحات وبسایت
- امکانات و ویژگیهایی که نیاز دارید
سخن پایانی
امروزه بسیاری از افراد اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق اینترنت به دست میآورند و روزبهروز تعداد آنها بیشتر میشود. شما با طراحی سایت میتوانید از این فضا برای گسترش کسب و کار خود استفاده کرده و مشتریان زیادی را به دست آورید؛ بنابراین اگر تاکنون نسبت به طراحی سایت هیچ اقدامی نکردهاید، بهتر است از همین الان به فکر آن باشید.