آموزش ویندوز

گزارش ایمیل های فیشینگ به مایکروسافت در برنامه اوت لوک ویندوز ۱۱

با پیشرفت تکنولوژی و اتصال همیشگی کاربران به اینترنت، تهدیدات امنیتی نیز به طور همزمان افزایش پیدا کرده است. یکی از این موارد، که توسط افراد برای نفوذ به سیستم کاربران مورد استفاده قرار می گیرد، فرایند فیشینگ است. عملیاتی که می تواند، تمامی اطلاعات و داده های حساس کاربر را به سرقت ببرد. با توجه به این شرایط، تصمیم گرفته ایم تا در این مقاله، به بررسی گزارش ایمیل های فیشینگ به مایکروسافت در اوت لوک ویندوز ۱۱ بپردازیم. با ما در ادامه همراه باشید.

چگونه ایمیل های فیشینگ اوت لوک را تشخیص دهیم؟

یکی از شیوه هایی که افراد برای به دست آوردن اطلاعات و داده های حساس افراد استفاده می کنند، ایمیل های فیشینگ است. این ایمیل ها، به گونه ای طراحی شده اند که گویی از یک شرکت و یا سازمان معتبر دولتی ارسال شده اند، تا کاربران را به ارائه اطلاعات ترغیب، و یا بر روی برخی از لینک های جاسوسی کلیک کنند.

برای تشخیص این نوع ایمیل ها، اولا باید بدانید که آنها معمولا حالت اضطراری دارند، به این معنی که یک پیشنهاد قابل باور را با مدت محدود ارائه می دهند و سعی می کنند شما بدون فکر کردن کاری را انجام دهید.

دارای دامنه هایی شبیه به همتایان قانونی خود هستند، با این تفاوت که داخل آنها حداقل یک غلط املایی است و در مواردی نیز نوع دامنه آنها یک یک علامت ناشناخته است.

ممکن است، زمانی که بر روی لینک مورد نظر کلیک می کنید، شما را به یک آدرس دیگر هدایت کنند.

این ها تمامی موارد شناسایی ایمیل های فیشینگ نیستند و شما می بایست تمامی اطلاعات ایمیل را مورد بررسی قرار دهید. اگر شما نیز راه حل دیگری برای شناسایی چنین داده هایی دارید، می توانید در انتهای همین مقاله با ما و دوستان خود به اشتراک بگذارید.

چرا ایمیل فیشینگ را گزارش دهیم ؟

گزارش دادن ایمیل فیشینگ، ایده خوبی به نظر می رسد که به مایکروسافت اجازه دهید اقدامات لازم را برای محافظت از اطلاعات و داده های شما به عمل آورد. بنابراین، چه از نسخه Outlook جدید ویندوز ۱۱، نسخه وب و یا همچنان از نسخه قدیمی نرم افزار استفاده می کنید، پیشنهاد می کنیم، با استفاده از موارد ارائه شده در مقاله، این فرایند را دنبال کنید.

همچنین بخوانید  آموزش باز کردن جعبه ایموجی مخفی ویندوز 10 با استفاده از کلیدمیانبر

نحوه گزارش ایمیل های فیشینگ در برنامه اوتلوک و نسخه وب

گزارش ایمیل های فیشینگ در برنامه اوتلوک نسخه ویندوز و تحت وب

اگر از کاربرانی هستید که از نسخه ویندوزی و وب اوت لوک استفاده می کنید، برای گزارش یک ایمیل به عنوان فیشینگ، می بایست از مراحل ارائه شده در ادامه مقاله استفاده کنید:

  • برنامه اوتلوک را در ویندوز ۱۱ خود باز کنید. یا وارد حساب کاربری خود در اوتلوک نسخه وب شوید.
  • ایمیل مشکوک را جستجو کنید. توجه داشته باشید که ایمیل مورد نظر را باز نکنید.
  • بر روی منوی More actions یا نماد سه نقطه مربوط به ایمل کلیک کنید.
  • در منوی زمینه به مسیر Report > Report phishing بروید.

نکته: توجه داشته باشید که همچنان برای گزارش ایمیل فیشینگ می توانید بر روی ایمیل مشکوک کلیک راست نموده و پس از کلیک بر روی گزینه Report گزینه فیشینگ را انتخاب کنید.

  • در نهایت بر روی گزینه Ok کلیک کنید.

پس از تکمیل مراحل بالا، ایمیل مربوطه برای مایکروسافت ارسال خواهند شد تا بتوانند تجزیه و تحلیل خود را درباره این پیام داشته باشند.

نحوه گزارش ایمیل های فیشینگ در برنامه قدیمی Outlook

گزارش ایمیل های فیشینگ در برنامه قدیمی outlook

در نسخه دسکتاپ قدیمی Outlook گزینه ای برای گزارش ایمیل های فیشینگ وجود ندارد. با این حال، می توانید این عملکرد به صورت دستی از طریق یک افزونه اضافه کنید. بنابراین، اگر از نسخه قدیمی برنامه بهره می برید، توصیه می کنیم ادامه مقاله را مورد بررسی قرار دهید:

  • نسخه قدیمی برنامه Outlook را باز کنید.
  • بر روی تب Home کلیک کنید.
  • All apps را انتخاب کنید.
  • سپس بر روی گزینه Get Add-ins کلیک کنید.
  • گزینه Report phishing را سرچ کنید.
  • بر روی گزینه Add کلیک کنید.
  • به صفحه ایمیل ها بروید و سپس ایمیل مورد نظر را جستجو کنید.
  • اکنون با استفاده از از ابزار Report Phishing محتوای مورد نظر را گزارش دهید.

زمانی که ایمیلی را گزارش دادید، پیامی برای مایکروسافت ارسال خواهد شد که محتوای مورد نظر را تجزیه و تحلیل و سپس اقدامات لازم را انجام می دهد.

مواردی را برای محافظت از خود انجام دهید

در انتهای مقاله، برای محافظت بیشتر و جلوگیری از به سرقت رفتن اطلاعات و داده های شما، چندین گزینه و راه حل را مورد بررسی قرار داده ایم. در ادامه آنها را دنبال کنید:

  • هرگز بر روی پیوند های مشکوک کلیک نکنید.
  • به ایمیل هایی که درخواست پول می کنند پاسخ ندهید.
  • پیوست فایلی که از یک فرستنده ناشناس ارسال شده است را دانلود نکنید.
  • پاسخ ایمیلی که می گوید برنده شده اید ندهید.
  • در مورد آدرس ایمیل تحقیق کنید تا از یک منبع مطمئن باشد.
  • کلمات اشتباه در آدرس ایمیل می بایست با اطمینان بیشتری بررسی شود.
همچنین بخوانید  آموزش دانلود و نصب iTunes در ویندوز 10 و 8.1 و 7

توجه داشته باشید که اغلب شرکت هی قانونی، اطلاعات حساس شما را از طریق ایمیل نمی گیرند. بنابراین، اگر به ایمیلی مشکوک شده اید، می بایست از طریق وب سایت اصلی ارائه دهنده خدمات با شرکت تماس گرفته و یا به محل مورد نظر مراجعه کنید.

یکی از روش هایی که می تواند در مورد این موضوع به شما کمک بسزایی کند، استفاده از چندین حساب کاربری ایمیل است. به عنوان مثال، می توانید از یک حساب برای ثبت نام های آنلاین و یا اشتراک گذاری با هرکسی استفاده کنید، زیرا این فرایند باعث می شود حساب کاربری شما به سرعت هرزنامه شود؛ و دیگری برای استفاده های کاری و یا سایر مسائل پولی و مالی.

عماد نوری

نویسنده و مدیر وب سایت بایت 360. به زبان ساده، پیچیدگی‌های تکنولوژی به خصوص سیستم عامل ویندوز رو توضیح میدم. همواره به دنبال نوآوری و ارائه محتوای به‌روز در دنیای فناوری هستم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا