ثبت نام

امکان عضویت غیر فعال است

بالا مطلب

فروم تِک تیپ

تک تیپ

بالای مطلب

اخبار جدید رو بشنوید

جدیدترین آموزش های تکنولوژی

آموزش راه اندازی مجدد گوگل پیکسل 4 و فکتوری ریست گوگل پیکسل 4

google-pixel-4-xl

شما گوگل پیکسل 4 یا پیکسل 4 ایکس ال را خریداری کرده اید ، اما بعداً ممکن است سرعت آن کم شود یا حتی ممکن است کاملاً از کار بیفتد. اگر این اتفاق رخ داد ، وقت آن است که دوباره گوشی خود را راه اندازی مجدد پیکسل 4 کنید. با این حال شما ابتدا ریست گوگل پیسکل 4 را یاد بگیرید که چگونه باید گوگل پیکسل 4 را ریست کنید .

 

در این مقاله چند گزینه برای راه اندازی مجدد گوشی یا چگونگی تنظیم مجدد پیکسل 4 و 4 ایکس ال را به شما آموزش خواهیم داد .

 


بیشتر بدانید :


 

آموزش ریستارت کردن گوگل پیکسل 4 و 4XL

 

اگر گوگل پیکسل 4 و پیکسل 4XL  شما به کندی کار می کند یا اگر برنامه ای اجرا نمی شود و می خواهید دستگاه خود را دوباره راه اندازی کنید ، مراحل زیر را انجام دهید:

 

  1. دکمه پاور را فشار دهید تا صفحه روشن شود.
  2. هنگامی که صفحه نمایش روشن شد، دکمه پاور را فشار دهید و نگه دارید.
  3. بعد از چند ثانیه سه گزینه روی صفحه نمایش خود مشاهده خواهید کرد: Power off, Restart, یا Enable Emergency Mode .
  4. روی  گزینه Restart روی صفحه ضربه بزنید  .
  5. پیکسل 4 شما دوباره راه اندازی می شود.

اگر پیکسا 4 هنگام فشار دادن دکمه پاور عکس العملی نشان نمی دهد ، این روش را امتحان کنید:

 

  1.  دکمه پاور و  کم کردن صدا  را همزمان فشار دهید و نگه دارید.(حداقل هفت ثانیه )
  2. پیکسل 4 شما دوباره راه اندازی می شود.

 

آموزش ریست فکتوری گوگل پیکسل 4 و 4XL

 

اگر تلفن پیکسل 4 شما بعد از راه اندازی مجدد هنوز به درستی کار نمی کند ، ممکن است نیاز به تنظیم مجدد کارخانه پیکسل 4ریست فکتوری پیکسل 4) داشته باشید. این کار پیکسل 4 شما را به تنظیمات اصلی کارخانه خود برمی گرداند و هر آنچه را که در گوشی دارید پاک می کند. بهتر از قبل از این کار از اطلاعات خود بک آپ اندروید یا یک نسخه پشتیبان از داده های خود تهیه کنید. اگر هنوز هم می خواهید این کار را انجام دهید ، این دستورالعمل ها را دنبال کنید:

 

  1. روی برنامه Settings  ضربه بزنید .
  2. به پایین بروید و روی Backup and reset کلیک کنید .
  3. روی Factory data reset کلیک کنید .
  4. به پایین بروید و روی Reset ضربه بزنید .
  5. پین یا گذرواژه خود را وارد کنید.
  6. روی Delete all ضربه بزنید .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *