آموزش موبایل و تبلتاخبار

حالت هواپیما چیست و همه ی آنچه باید درباره ی حالت هواپیما بدانید

در هر گوشی اندرویدی که مشاهده کنید بخشی برای حالت هواپیما (قسمت اعلان ها) پیاده‌سازی شده است. شما تا به الان هر موبایلی که داشتید شده است که چشمتان به حالت هواپیما بخورد و یا از آن استفاده کنید.

اما درواقع کار حالت هواپیما چیست و چه کاربردی دارد؟ چگونه می توان از آن در گوشی های خود استفاده کنیم؟ با ما همراه باشید تا در رابطه با حالت هواپیما و سوال های مربوطه صبحت کنیم.

حالت هواپیما در گوشی های اندرویدی چگونه است ؟

حالت هواپیما

حالت هواپیما که یک ابزار ساخته شده در بیشتر گوشی های هوشمند ، لپ تاپ ها و دستگاه های مشابه است. زمانی که شما این ویژگی را فعال کنید ، تمامی سیگنال های دریافتی و ارسالی از گوشی شما قطع خواهد شد. با فعال شدن حالت هواپیما شما یک آیکون “هواپیما” که جایگزین آیکون “آنتن/سیگنال” گوشی شده است مشاهده خواهید کرد.

به دلیل ممنوعیت وجود هر گونه دستگاه بی سیم در هواپیما نام این ویژگی حالت هواپیما/Airplane Mode شناخته و ثبت شده است چرا که سیگنال ها یا سنسور های موجود در گوشی باعث می شود به تجهیزات مختلف در هواپیما آسیب برساند.

حالت هواپیما چه کاری انجام می دهد؟

حالت هواپیما همانطور که گفتیم زمان فعال شدن تمامی عملکرد های بی سیم را غیر فعال می کند که شامل زیر است :

  • سیم کارت : شما نمی توانید تماس بگیرید ، پیامی ارسال کنید و یا از داده ها برای اینترنت استفاده کنید.
  • وای فای : گوشی شما اگر به مودمی متصل باشد قطع می شود و دیگر با درخواست دوباره شما به وای فایی متصل نخواهد شد.
  • بلوتوث : اگر دستگاه بلوتوثی مانند هدفون ، اسپیکر و … به آن وصل شده باشد ، حالت هواپیما آن را غیرفعال و خاموش خواهد کرد.

GPS کمی متفاوت است چرا که هیچ امواج رادیویی ای را انتقال نمی دهد ، بنابراین بسته به نوع گوشی شما ممکن است GPS غیرفعال شود یا نشود. از آنجایی که نرم‌افزار هایی مانند Google Maps / نقشه ی گوگل می توانند برای نمایش نقشه بصورت آفلاین کار کنند ، اما برای نمایش ترافیک لحظه ای نیاز به داده های گوشی دارند ، به همین دلیل با فعال بودن حالت هواپیما شما نمی توانید از قابلیت مشاهده ی ترافیک آنلاین استفاده کنید.

همچنین بخوانید  چگونه اعلانات را در گوشی های آیفون غیرفعال کنیم؟ (شخصی سازی اعلانات)

چگونه حالت هواپیما را فعال یا غیرفعال کنیم؟

حالت هواپیما

برای فعال یا غیرفعال کردن حالت هواپیما در گوشی های اندروید مراحل زیر را طی کنید :

۱- وارد بخش اعلان ها شده (قسمت نوتیفیکیشن ها را به سمت پایین بکشید).

۲- حالا از بین آیکون های لیست شده به دنبال هواپیما “حالت هواپیما” بگردید.

۳- در نهایت آیکون “هواپیما” را لمس کنید تا فعال شود.

برای غیرفعال کردن حالت هواپیما کافیست مراحل بالا را تکرار کنید. توجه داشته باشید که بعد از غیرفعال شدن ، چند لحظه ممکن است برای وصل شدن دوباره به آنتن و وایفای مورد نظر زمان ببرد.

اگر از اعلانات نتوانستید حالت هواپیمارا فعال کنید به مسیر تنظیمات > بیشتر > اینترنت و شبکه در نسخه ی فارسی و Settings > Network & intnert < AirPlane در نسخه ی انگلیسی بروید.

آیا با فعال بودن حالت هواپیما باتری گوشی ذخیره می شود ؟

بله ، حالت هواپیما بطور کامل و قطعی کمک می کند تا باتری گوشی شما دیرتر خالی شود و بیشتر ذخیره شود. وجود امواج رادیویی در گوشی نیازمند شارژ و باتری زیادی هستند ، همانطور که مشخص است زمانی که به وایفای متصل شده باشید شما اعلان های برنامه ها را دریافت خواهید کرد ، ارتباط با دستگاه های بلوتوثی که به گوشی شما وصل شده اند و وجود دکل ها برای دریافت سیگنال از گوشی شما. تمامی این ها باتری زیادی را از گوشی مصرف می کنند چرا که هر کدام عملیات مختلفی انجام می دهند ، پس با غیرفعال کردن تمامی این ها باعث می شود باتری بیشتر و شارژ بیشتری را در گوشی خود نگهداریم. همچنین زمانی که گوشی شما در حالت هواپیما باشد ، زمانی که گوشی را به شارژ بزنید “سریعتر” شارژ خواهد شد.

آیا از وایفای در حالت هواپیما می توان استفاده کرد ؟

این بخش بستگی به گوشی شما دارد ، البته در حال حاضر بیشتر گوشی های هوشمند و جدید به شما این اجازه را می دهند که هنگام فعال بودن حالت هواپیمااز وایفای هم استفاده کنید. زمانی که حالت هواپیما را فعال می کنید بطور اتومات وایفای “خاموش” می شود که شما می توانید خودتان دوباره وایفای را روشن و متصل کنید.

با فعال بودن حالت هواپیما ، همانطور که گفته شد وارد اعلانات شده و آیکون وایفای را برای فعال شدن لمس کنید ، چند ثانیه خواهید دید که وایفای گوشی روشن شده و به مودم مورد نظر متصل شده است.

آیا بلوتوث در حالت هواپیما کار می کند ؟

این مورد دقیقا مانند وایفای است ، زمانی که حالت هواپیما را فعال می کنید بطور اتومات بلوتوث خاموش می شود که با مراجعه ی مجدد به بخش بلوتوث می توانید آن را فعال کنید. همچنین ایرلاین ها برای امواج بلوتوثی نگرانی ای ندارند چرا که رنج بسیار کمی دارند و آسیبی نمی رسانند.

همچنین بخوانید  عینک اپل : تاریخ عرضه ، بررسی و مشخصات عینک اپل

با فعال کردن بلوتوث شما می توانید گوشی خود را هدفون ، هندسفری ، اسپیکر و دستگاه های بلوتوثی مختلف متصل کنید ، همچنین اگر خارج از هواپیما باشید شما می توانید در صورت لزوم گوشی خود را در حالت هواپیما قرار داده تا هم باتری گوشی ذخیره شود و هم اینکه به دستگاه بلوتوثی مورد نظر متصل شوید.

آیا حالت هواپیما از داده های گوشی استفاده می کند ؟

خیر ، به دلیل اینکه با فعال کردن حالت هواپیماگوشی شما از دریافت و ارسال سیگنال ها محروم شده و مسدود می شود. شما از هیچ داده ای استفاده و مصرف نمی کنید که این به خودی خود می تواند یک راه برای جلوگیری از مصرف داده ها و تمام شدن ترافیک استفاده شود.

در زمان فعال بودن حالت پرواز آیا هشدار (Alarm) های گوشی کار می کنند ؟

بله ، هشدار ها در همه ی حالات صدای خود را دارند حتی زمانی که حالت پرواز در گوشی فعال باشد. شما به راحتی می توانید وارد بخش هشدار ها در گوشی شده و زمان مورد نظر را برای زنگ خوردن گوشی تنظیم کنید. همچنین شما می توانید با استفاده از دستیار گوگل (Google Assistant) هشدار مورد نظر خود را در زمان فعال بودن حالت پرواز تنظیم کنید.

آیا قادر به دریافت پیامک یا تماس در حالت پرواز هستیم؟

خیر ، چرا که گوشی شما هیچ سیگنالی از دکل ها دریافت نمی کند و ارتباطی ندارد. زمانی که گوشی شما در حالت پرواز باشد و فردی بخواهد با شما تماس بگیرد ، با چیزی جز پیغام خاموش بودن خط مواجه نخواهد شد. همچنین بعد از اینکه از حالت پرواز خارج شوید و آن را غیرفعال کنید پیامک هایی که در مدت فعال بودن حالت پرواز به شما ارسال شده است ، دریافت خواهید کرد.

نظر و پیشنهادات شما ؟!

ما تا اینجا تمامی سوال هایی که در رابطه با حالت هواپیما وجود داشته باشد برای شما مطرح کردیم و پاسخ دادیم ، نظر شما در رابطه با حالت هواپیما چیست؟ آیا پس از خواندن این مقاله از حالت پرواز استفاده خواهید کرد؟

مهدی

از اینکه با ما همراه هستید ، صمیمانه متشکریم :)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا