ضرورت معرفی روشهای جستجوی وکیل خوب
امروزه بسیاری از افراد به طرق مختلفی با پروندههای حقوقی در ارتباط هستند و داشتن یک وکیل خوب یک نیاز و ضرورت است. به جای اتلاف ساعتها وقت در دادگاه و سردرگم شدن، بسیار حائز اهمیت است که برای گرفتن نتیجه بهتر با یک وکیل با تجربه مشورت نمایید. داشتن وکیلی با چیرگی و تخصص کافی میتواند در زمانی کوتاهتر مقصود شما را جامهی عمل بپوشاند. ضمنا انتخاب یک وکیل خبره در نتیجهی پروندهی شما نقش بسزایی خواهد داشت.
برای جستجوی وکیل خوب کار شما کمی سخت و پیچیده خواهد بود زیرا با توجه به فراوانی تعداد وکلا، جستجو و پیدا کردن یک وکیل خوب از بین جمعیت بسیار وکلا نیازمند صرف وقت بسیار زیادی خواهد بود و همچنین انرژی زیادی از شما خواهد گرفت و یک انتخاب غلط باعث ایجاد تبعات سنگین در پروندهی حقوقی شما خواهد شد. برای آگاهی از روش های جستجوی وکیل خوب و دستیابی به نتایج بهتر ما برای شما معرفی روشهای جستجوی وکیل خوب را در ادامهی همین مطلب انجام دادهایم پس با ما همراه باشید.
بهترین وکلای خانواده: طلاق، انحصار وراثت و مهریه را از گروه وکلای هوداد بخواهید.
ویژگیهای یک وکیل خوب چیست؟
قبل از هر اقدامی برای انتخاب یک وکیل خوب برای انجام امور حقوقی خود باید این مورد را در نظر بگیرید که یک وکیل متخصص در امور حقوقی چه ویژگیهایی باید داشته باشد:
- شنوندهی بزرگ!
یکی از مهمترین ارکان انتخاب یک وکیل خوب توجه به این مورد است چرا که تا زمانی که به صحبتهای شما درست توجه نکند نمیتواند متوجه مشکل شما شده و نتایج خوبی در پروندهی شما نخواهد داشت.
- دارای هدف واقعگرایانه!
جدا از این مورد که وکیل شما چقدر تجربه دارد و چقدر با اعتماد به نفس صحبت میکند، باید به این نکته توجه کنید که نباید به شما در مورد نتیجهی پرونده قولی غیرممکن و وعدههای دروغین بدهد و هیچگاه نگوید که موکلش بدون شک برنده خواهد شد.
- صادق دربارهی هزینه ها!
وکیل شما از ابتدا باید صادقانه در مورد هزینههای اولیه و تمامی موارد با شما صحبت کند تا در انتها دچار مشکل نشوید. بهتر است در مورد میزان حق الوکالههای دریافتی وکیل مورد نظر خود تحقیق کنید.
- خوشبینی به اندازه!
خوشبینی وکیل شما بیش از حد نباشد و پیش از قبول پرونده محتاطانه در مورد نتیجه آن نظر دهد و واقعیات امر و مواردی که ممکن است در حین دادرسی پیش آید را به موکل خود صریحا اعلام نماید.
- مهارت های ارتباطی خوب!
وکیل خوب باید دارای مهارتهای ارتباطی عالی، چه شفاهی و چه کتبی باشد. داشتن مهارت ارتباطی خوب برای بحث محترمانه در برابر قاضی در دادگاه حقوقی، صحبت کردن به صورت روان و کارآمد میتواند به برنده شدن پروندهی شما کمک کند.
- داشتن معلومات و تجربهی کافی!
وکیل دادگستری باید از اطلاعات و دانش حقوقی لازم برخوردار باشد تا بتواند بهترین روشها را در کوتاهترین فرصت ممکن انتخاب نموده و در نهایت بهترین نتیجه را در پروندهی حقوقی شما به ارمغان آورد.
- صداقت و درستکاری و حفظ اسرار موکل!
اخلاق کاری ایجاب مینماید که وکیل اسرار موکل را به هیچ عنوان فاش نکند و امانتدار موکل خویش باشد.
بهترین روشهای جستجوی وکیل خوب چیست؟
- روشهای جستجوی وکیل خوب بر اساس تجربههای شخصی اطرافیان:
یک روش این است که با افرادی در جامعهی خود صحبت کنید که همان مشکلی که شما با آن روبرو هستید را تجربه کردهاند. اگر با تعدادی از افراد که مشکل قانونی مشابهی داشتهاند صحبت کنید، احتمالا با چندین سرنخ خوب مواجه خواهید شد که میتواند شما را به یک وکیل خوب برساند.
اما در این روش توجه کنید که تنها بر اساس توصیه شخص دیگری تصمیم نگیرید. افراد مختلف پاسخ های متفاوتی به سبک و شخصیت یک وکیل خواهند داشت بنابراین تا زمانی که با وکیل ملاقات نکردهاید و در مورد پرونده خود صحبت نکردهاید، در این مورد تصمیم گیری نهایی را انجام ندهید.
- روشهای جستجوی وکیل خوب در اینترنت:
احتمالاً بهترین راه پیدا کردن یک وکیل و از بهترین رویکردهای جستجوی وکیل خوب که میتواند بسیار مفید و موثر باشد، جستجوی وکیل خوب در اینترنت است. امروزه با جستجوی سادهای در اینترنت میتوانید به رزومهی کامل وکلا دسترسی داشته باشید. میتوانید بررسی کنید که آیا در حوزهی تخصصی پروندهی شما تجربه کاری دارد یا بی تجربه است.
بسیاری از سایتها پیشنهاداتی را برای ارتباط با وکلای متخصص در زمینهی پروندهی حقوقی شما ارائه می دهند.
این سایتها یک فهرست جامع از وکلا برای شما فراهم میکنند که اطلاعاتی در خصوص هر وکیل مثلا تجربه، تحصیلات و هزینههای وکیل ارائه میدهند که به شما در انتخاب وکیل مناسب کمک میکند.
● روشهای جستجوی وکیل خوب از طریق مراجعه حضوری به کانون وکلا یا برقراری تماس تلفنی:
اگر به دنبال وکیل حقوقی هستید و از طریق موارد بالا و بررسی سایتهای اینترنتی موفق به پیدا کردن وکیل مورد نظر خود نشدهاید، میتوانید به کانون وکلای دادگستری مرکز مراجعه نمایید و اطلاعات وکیل مورد نظر خود را پرس و جو نمایید.
پس از انجام دادن روشهای جستجوی وکیل خوب باید چه اقداماتی انجام دهیم و به چه مواردی توجه کنیم؟
- مصاحبه با وکلای منتخب
هنگامی که نام چندین وکیل خوب را به دست می آورید، گام بعدی این است که با هر یک شخصا صحبت کنید. بسیاری از وکلا حاضر خواهند بود زمانی کوتاه بدون هزینه با شما ملاقات کنند تا بتوانید تخصص آنها را بسنجید و آگاهانه تصمیم بگیرید.
- شخصیت
مهم نیست که یک وکیل چقدر با تجربه است و یا توسط دیگران به شما توصیه شده است، اگر در جلساتی که با آن شخص دارید احساس ناراحتی کنید، ممکن است هرگز به یک رابطه ایده آل وکیل و موکل دست نیابید.پس به دنبال وکیلی باشید که شخصیت او با شخصیت شما سازگار باشد.
- ارتباط و سرعت
از همه وکلای مورد نظرتان بپرسید که چگونه می توانید با آنها تماس بگیرید و چه مدت طول می کشد تا بتوانید با آنها در مورد مسائل پرونده صحبت کنید. اگر هر بار که مشکلی دارید چندین روز زمان ببرد تا بتوانید تلفنی با وکیل خود صحبت کنید یا قرار ملاقات بگیرید، زمان گرانبهای خود را از دست خواهید داد و در نتیجهی پروندهی شما تاثیرات مخربی خواهد داشت.
در نهایت به شما یادآوری میکنیم انتخاب یک وکیل خوب و خبره در رسیدن به نتیجهی مثبت در پروندههای حقوقی شما بسیار موثر است بنابراین امیدواریم با توجه به مطلبی که در مورد روشهای جستجوی وکیل خوب برای شما ارائه دادیم، بتوانید بهترین وکیل را انتخاب نمایید.